Főoldal > AKTUÁLIS > Mint egy kisfiú: szinte felismerhetetlen Kate Hudson

Mint egy kisfiú: szinte felismerhetetlen Kate Hudson

frizurahajkate hudsonszépségszínésznősztár
0

Írta:

Te rögtön felismered, melyik világsztár van a képeken?

 

Be kell vallanunk, mi nem ismertük fel azonnal a fenti képeken látható Kate Hudsont. A színésznő egy ideje szünetet tart hivatásában, hogy másik hivatására, az anyaságra koncentrálhasson, és a jelek szerint ez minden tekintetben nagy változásokat hozott nála. Igaz, már korábban levágatta a haját, de ezzel a rövid, barna frizurával tényleg alig lehet felismerni az egykor szép szőke fürtökkel büszkélkedő színésznőt.

Egyesek szerint ez is nagyon jól áll neki, mások szerint viszont fájdalmasan átlagos ezzel a hajviselettel. Te mit gondolsz? Hát, egy dologra nem lehet panasz: Kate nagyon csinosan jelent meg azon a japán jótékonysági gálán, ahol a fenti képek készültek. Ez nem is csoda, hiszen sportosan vékony alakjára nem nehéz olyan ruhát választania, ami remekül áll rajta.

És ha már a sportos alakot említettük, a sztáranyuka sokat is tesz ezért a formáért: a hét 6 napján sportol valamit. Kedvenc mozgásformái a pilates, a túrázás, a jóga és a bringázás. De edzésprogramjának alapeleme, hogy mindig olyasmit sportol, amihez épp kedve van. Így az edzés rutin helyett változatos lesz, új kihívásokat tartogat számára, és az izmait is hatékonyabban erősítheti, mintha mindig ugyanazokat a gyakorlatokat végezné.

És bár a pletykák szerint második gyermeke születése után elég szigorú volt magához, hogy néhány hónap alatt leadhassa a terhessége alatt felszedett kilók nagy részét, Kate elmondása szerint inkább az átgondolt, egészséges táplálkozás és a mértékletesség híve.

Ennek jegyében két-három óránként falatozik valami könnyűt és egészségeset, például egy finom salátát grillezett csirkemellel, egy maréknyi mandulát vagy néhány szem gyümölcsöt. Emellett napi 2-3 liternyi szénsavmentes ásványvizet iszik, amibe rendszerint citromlét is csöpögtet, hogy még inkább fokozza a zsírégetést.

Ha mégis felszaladna rá pár kiló, akkor visszafogja a szénhidrátok fogyasztását, így nemet mond például a kenyérre, a tésztafélékre, de még a csokira is. Ilyen aktív életmód mellett viszont csak nagyon ritkán kényszerül ilyesmire, így olykor még kedvenc olasz tésztáiból is engedélyezhet magának egy-egy tányérnyit.

Kate alakja mellett természetességére is büszke. Elmondása szerint ha nem muszáj, nem visel sminket, kedvenc frissítő szépségtrükkjét pedig mamájától, Goldie Hawntól leste el. „Ha karikásak a szemeid, hajolj egy jéggel teli tál fölé. A hatást szinte azonnal érezni fogod” – osztotta meg szépségtippjét egy korábbi interjúban Kate Hudson.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X