Főoldal > AKTUÁLIS > Szülinapi buli a Premier Outletben – Szépségpont, Streetfood fesztivál és óriási kedvezmények (X)

Szülinapi buli a Premier Outletben – Szépségpont, Streetfood fesztivál és óriási kedvezmények (X)

street food
0

Írta:

Október 7-én és 8-án Szépségpont, gyermekprogramok, Street Food Fesztivál, Vásárlási Maraton és megannyi kikapcsolódási lehetőség várja az érdeklődőket a Premier Outlet születésnapi rendezvényén.

A Premier Outlet szülinapi hétvégéjén senki sem unatkozhat. Az látogatók a Szépségponton többek között sminktanácsadáson vehetnek részt, hajápolási és formázási tanácsokat kaphatnak. Aki szeretné, hogy körmei az őszi divatszínekben tündököljenek, az mindenképp látogasson el géllakkozásra, és a kézápolást se hagyja ki.

Egészségünk is fontos! Az érdeklődök fogorvosi szűrésen és tanácsadáson vehetnek részt, valamint öregedésgátlással és a helyes táplálkozással kapcsolatban juthatnak hasznos tippekhez. Mindezek mellett lehetőség nyílik valós biológiai kormeghatározás biofizikai állapotfelmérésre, arcdiagnosztikára, orvos esztétikai tanácsadásra, sorselemzésre, kártyajóslásra, asztrológiai és spirituális tanácsadásra.

A gyermekről sem feledkezett meg a Premier Outlet, őket ugrálóvár, arcfestés és lufihajtogatás várja, valamint egész hétvégén nyitva tart a világ első Playmobil játszóvárosa, a varázslatos Aprópolisz.

Nincs Premier Outlet szülinap Vásárlási Maraton nélkül!

Az egész hétvégén át tartó rendezvény ideje alatta a látogatók akár 80% kedvezménnyel szerezhetik be a legtrendibb őszi és téli darabokat közel 90 üzlet több száz vezető világmárkájának kínálatából. A szabadidős-, sport- és lifestyle brandek között mindenki megtalálja a stílusához leginkább megfelelő üzleteket.

Ízkalandok a Premier Outletben

A gasztronómiáról a Street Food Fesztivál gondoskodik, ahol az ország legjobb street food árusai gyűlnek össze. A rendezvényre látogatóknak igazi gasztronómiai parádéban lehet részük. A hamburgertől a kecskesajtig, az orosztól a mexikói konyháig rengeteg finomságot kóstolhatunk október első teljes hétvégéjén a biatorbágyi outletközpontban. Az édesszájúak sem maradnak hoppon, óriás palacsintacsodával és egyéb édességkülönlegességekkel várják az édes ízek szerelmeseit. A kiadós fogások után pedig oltsuk szomjunkat egy jó limonádéval vagy kortyoljunk a zamatos pörkölésű kávékból.

A szülinapi esemény első napján a felelős állattartás kerül reflektorfénybe, ahol nem csupán kisállat simogatásra kerül sor, hanem az örökbefogadásra is, hiszen kutyákkal és cicákkal állatmenhelyek települnek ki a biatorbágyi outletközpontba. A hab tortán: a Premier Outlet ajándék születésnapi muffinokkal várja az érdeklődőket!

További információ:

www.premier.hu

https://www.facebook.com/PremierOutletBudapest/

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X