Főoldal > AKTUÁLIS > Rosie Huntington-Whiteley szexi képeken domborít

Rosie Huntington-Whiteley szexi képeken domborít

fotózásJason StathammeztelenmodellRosie Huntington-Whiteleyszépségsztár
0

Írta:

Nagyon dögös Jason Statham menyasszonya. Vagy már felesége? 

Rosie Huntington-Whiteley és Jason Statham tavaly januárban jegyezték el egymást. De mivel előtte már jártak néhány évig, és amúgy is olyan párnak tűnnek, akiknek nem a papír számít (anélkül is remekül megvannak), sokan biztosak voltunk abban, hogy ők aztán nem fogják sürgetni az esküvőt.

És mivel idén júniusban megszületett a kisfiuk, Jack Oscar, mi arra tippeltünk, hogy idén tuti nem lesz esküvőjük. Hát, lehet, hogy tévedtünk. Szemfüles netezők ugyanis kiszúrták, hogy Rosie gyűrűs ujján már nem egy gyűrű van, hanem kettő. Ez pedig akár azt is jelentheti, hogy titokban összeházasodtak.

Egy dolog biztos: a 30 éves modell gyönyörű menyasszony lehetett. Kisfia születése után elég gyorsan visszanyerte a vonalait – ezt támasztják alá azok a fotók is, amiket a Rosie For Autograph Marks & Spencer ötödik születésnapjára megjelent fehérnemű kollekció darabjaiban készítettek róla. Persze, a képekre valószínűleg rásegítettek némi utómunkával, de Rosie akkor is „jó alapanyag” – és mivel várandósan sem ült folyton otthon, nem szedett fel túl sok pluszkilót, így valószínűleg a fogyás is gyorsan ment neki.

Most persze egy ideig nem a modellkedés kerül nála a középpontba, de Rosie szerintünk nem is bánja, hogy most egy ideig a munka helyett a pelenkacsere tölti ki az idejét, mert – ahogy azt korábban elmondta – nagyon szeret otthon lenni. Sokszor azt várja a legjobban, hogy hazatérve kibújhasson a ruháiból és a cipőjéből, és egy kicsit rendezgesse a lakást, vagy mondjuk nekiálljon a konyhában sürögni-forogni – bevált receptjeit korábban rajongóival is megosztotta az interneten.

Kedvenc smoothie-jához vegyél 2 zellerszárat, 4 salátalevelet, egy csészényi friss spenótot és egy almát, amit hámozz meg és vágj szeletekre. Ezután szükséged lesz egy körtére és egy fél banánra, szintén hámozva és szeletelve, valamint egy fél citrom levére és másfél pohár vízre. Ezeket turmixold össze, és kész is a finomság!

Persze, ha kimondottan édes ízre vágysz, vagy számodra kissé szokatlannak tűnik a zeller és a spenót gyümölcsökkel való párosítása, akkor ezeket nyugodtan ki is hagyhatod a receptből, vagy helyettesítheted bármilyen idénygyümölcsökkel. Kifejezetten ajánljuk a bogyós gyümölcsöket, melyek finomak, vitamindúsak és szinte mindenki kedvencei.

A Victoria’s Secret angyalkája azért szereti a smoothie-kat, mert nemcsak energiával töltik fel, hanem a haja és a bőre is egészségesebb marad, ha ezeket fogyasztja édesített italok vagy egyéb nassolnivalók helyett.

Rosie szívesen főzőcskézik is. Kedvence a borsóleves, amibe a borsón kívül répát, zellert, fokhagymát, hagymát, répát, köményt és kókuszolajat is tesz. Ez utóbbinak a híres modell mellett számos híres rajongója akad, például Miranda Kerr, aki kisfia születése után azt nyilatkozta, hogy minden nap 4 kanálnyit fogyaszt ebből a „csodaszerből”. Elmondása szerint segíti a fogyást és vitamindús étrend-kiegészítő, emellett pedig a bőrre és a hajra is nagyon jó hatással van.

2015-ben mi is beszámoltunk arról, hogy a szexi modell teljesen pucéran pózolt a Lui magazinnak, majd a Burberry reklámfotóin csak egy sál takarta a testét. Túl merész? Hát, szerintünk – mivel nem mutatott semmi illetlent vagy közönségeset – a képei szexik és művésziek. De vajon mit szólt a végeredményhez kedvese, Jason Statham?

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X