Főoldal > AKTUÁLIS > Idén ősszel is megnyitnak a The Walking Dead Vérbutikok!

Idén ősszel is megnyitnak a The Walking Dead Vérbutikok!

egészségsorozatThe Walking Deadvérvéradás
0

Írta:

Folytatódik a FOX és a Telekom már hagyományosnak mondható véradó kampánya: immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre a The Walking Dead véradás.

Az egyre növekvő érdeklődésre tekintettel idén még több helyszínen találkozhatnak a sorozat rajongói Blood Store-okkal, melyek szeptember közepétől november közepéig nyílnak majd az ország különböző pontjain.

Több mint 5000 regisztráló, 1268 véradó, 415 liter vér – ezzel a kiemelkedő eredménnyel zárult a tavalyi The Walking Dead véradás. Az egyes helyszíneken a véradásra jelentkezők száma duplájára nőtt, és a résztvevők 44%-a új véradó volt. Láthatóan a The Walking Dead rajongók hajlandóak a vérüket is adni kedvenc sorozatukért, valamint a jó ügy érdekében. Elismerésre méltó, amit tesznek, hiszen egyetlen véradó akár három ember életét is megmentheti, így 2016-ban is több ezer beteg emberen segítettek a Blood Store-ok látogatói. A nagy sikerre való tekintettel a The Walking Dead véradás 2017-ben is folytatódik, és országszerte számos új helyszínen nyílnak Vérbutikok szeptember közepétől november közepéig.

Látva az eddigi eredményeket, a FOX és a Telekom ezúttal ambíciózus célt tűzött ki maga elé: idén szeretnének 800 liter vért összegyűjteni a Blood Store-okban. Ha sikerül a kitűzött mennyiséget elérni, akkor további 500.000 forint adománnyal támogatják majd a Magyar Vöröskereszt munkáját, amit a szervezet a véradó kamion fenntartására fordítana.

Az ország különböző pontjain nyíló Blood Store-ok berendezésükben a The Walking Dead sorozat hangulatát idézik, ahol a regisztrálók először egy “Menetlevelet” kapnak, amelybe a különböző aktivitásoktól függően gyűjthetnek pontokat. A véradás mellett fotózkodhatnak és kvízjátékon is részt vehetnek az érdeklődők, ezekért mind pontokat kapnak, amiket végül The Walking Dead-es ajándékokra válthatnak. Érdemes tehát azoknak is ellátogatni a Blood Store-okba, akik valamilyen oknál fogva nem adhatnak vért, mert az egyéb aktivitásokért is kaphatnak ajándékot.

A The Walking Dead véradás idén is a FOX és a Telekom szervezésében, a Magyar Vöröskereszt együttműködésével valósul meg. A sorozat legújabb évada október 23-tól hétfőnként látható a FOX műsorán.

A véradáson való részvételhez szükséges a személyi igazolvány, a TAJ-szám és a lakcímkártya. A véradással kapcsolatos további információk elérhetőek a www.veradas.hu oldalon, vagy az ingyenesen letölthető Vöröskereszt-Véradás mobil applikáción.

A 2017-es Blood Store helyszínek:

szept. 18-19. – Miskolc Pláza

szept. 21-22. – Árkád Budapest

szept. 28-29. – Fórum Debrecen

okt. 2-3. – Malom Központ, Kecskemét

okt. 5-6. – Köki Terminál, Budapest

okt. 9-10. – Pólus Center, Budapest

okt. 12-13. – Pécs Plaza

okt. 19-20. – Korzó Bevásárlóközpont, Nyíregyháza

okt. 24. – Pannon Egyetem, Veszprém

okt. 26-27. – Alba Plaza, Székesfehérvár

nov. 2-3. – Zala Plaza, Zalaegerszeg

nov. 6-7. – Agria Park, Eger

nov. 9-10. – Szeged Plaza


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X