Főoldal > AKTUÁLIS > Eva Longoria csak ducibb lett, vagy terhes?

Eva Longoria csak ducibb lett, vagy terhes?

alakbikiniEva Longoriahízásszépségszínésznősztártest
0

Írta:

Felröppentek a pletykák, melyek szerint a Született feleségek sztárja babát vár.

Szeptember elején olvastuk, hogy Eva Longoria talán nem csak szimplán felszedett pár kilót, hanem esetleg babát vár. Ezt néhány friss képe alapján próbáltuk magunk közt megerősíteni vagy megcáfolni, de sokkal nem jutottunk előbbre. Néhányan azt mondtuk, fehér nyári ruhájában akár még kismamának is tűnhet. Mások szerint viszont egyszerűen csak szereti magát azzal a pár pluszkilóval is, ami az elmúlt hetekben-hónapokban felszaladt rá, és esze ágában sincs lefogyni.

És úgy tűnik, a második tábornak lesz igaza, már ha hihetünk a színésznőnek (és miért is ne hihetnénk?). Ő ugyanis azt írta Snapchaten, hogy nem terhes, csak sajton, boron és palacsintán élt. Tegyük hozzá gyorsan, ki ne élvezné így az életet, és ki ne tenne magasról a pluszkilókra?! Pláne, ha milliomos kedvesével így is nagy boldogságban élhetne, mint ahogyan Eva is teszi – ő és Jose Baston láthatóan teljesen odáig vannak egymásért, a férfi így is ugyanolyan rajongva szereti őt, mint amikor vékonyabb volt.

És hát jó pár évig volt nagyon vékony: mindig is igazi örökmozgóként tartották számon Hollywoodban. Az aerobik oktatóból lett színésznő napi másfél-két órát sportolt, ügyelve arra, hogy ez soha ne legyen rutinszerű elfoglaltság. Ha egyik nap például jógázott, másnap kardió és súlyzós gyakorlatok jöttek, vagy úszni ment, harmadnap pedig a barátaival túrázott egyet.

Ehhez a változatos edzéstervhez átgondolt étkezés is társult nála. „Abban is hiszek, hogy ami nem válik be, azt nem szabad erőltetni. Erre remek példa, hogy egy évig vegetáriánus voltam, és szinte csak zöldségeken, salátákon, friss gyümölcsön éltem. Tudom, ez elég szigorú felfogás, de azt hittem, működni fog. Nem így történt. Egy idő után rádöbbentem, hogy hiányzik a hús, ezért olykor ez is belefér az étrendembe” – nyilatkozta korábban.

Hát, étrendjén most lazított egy kicsit, de egy dolog tény: a 42 éves színésznő szuperül néz ki, legyen 40 kiló vagy mondjuk 60. Ő a legjobb példa arra, hogy nem a kilók száma a legfontosabb, hanem az, hogy elfogadjuk magunkat, és derűsen tekintünk saját magunkra, tökéletlenségeinket is beleértve.

A Született feleségek sztárja szeret új mozgásformákat kipróbálni. A Hollywoodban is népszerű soul cyclinggal is így volt, és nagy rajongója lett a spinninghez hasonló, gyertyafénynél végzett mozgásformának. Azonban amikor két hónap kihagyás után ment újra órára, elmondása szerint csaknem belepusztult az edzésbe – persze értjük a túlzást. Azt nem tudjuk, azóta milyen rendszerességgel látogatja az edzőtermet, de szerintünk, ahogy nyaralási fotóit elnézzük, inkább a vízi sportoknak hódol, és nagyokat csobban a tengerbe. A léleknek ez is jót tesz, sőt, a soul cyclinghoz pedig bármikor visszatérhet.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X