Főoldal > AKTUÁLIS > Kate Hudson majdnem kopasz!

Kate Hudson majdnem kopasz!

filmszerepfrizurahajkate hudsonszerelemszínésznő
0

Írta:

Kate Hudson új frizurája új életszakaszt jelez? Kiderült, miért nyíratta majdnem kopaszra a haját a világsztár.

Azt mondják, a nők egy része akkor változtat drasztikusan a külsején, ha új életszakaszba lépnek – új pasijuk van, szinglik lesznek, gyerekük születik, vagy ilyenek. De vajon Kate Hudson is azért nyíratta le majdnem kopaszra a haját, mert változás történt a magánéletében? Amennyire tudjuk, nem erről lehet szó: az ismert énekesnő, Sia filmjében, a Sistersben szerepelt, emiatt jött a változás. De egy névtelenül nyilatkozó ismerőse szerint a magánéleti változások is benne vannak a pakliban.

Nemrég olvastuk, hogy új párjával, Danny Fujikawával még olyannyira friss a kapcsolata, hogy a zenésszel csak májusban jelentek meg először a vörös szőnyegen egy párként, de azóta sem kommentálták a kapcsolatukat. Beszédesebb viszont az a sok Instagram fotó, amit mindketten megosztanak a világgal. Azonban, mivel Kate szeret komoly kapcsolatban élni, és ő mindig gyorsan halad a dolgokkal, a bennfentes szerint könnyen elképzelhető, hogy ma-holnap eljegyzésre kerül a sor.

Ezt már csak azért sem érezné túlzásnak ez a bizonyos névtelenül fecsegő ismerős, mert azt mondja, Kate és párja közt dúl a szerelem és mindig sok kalandban vesznek részt. Emellett Danny egy kedves, vicces pasas, aki gyorsan beilleszkedett a családba. A színésznő gyerekeivel is jól kijön – ez Kate-nek rendkívül fontos.

Érdekesség, hogy a világsztár egyszer volt házas és kétszer járt jegyben valakivel. Első vőlegénye, majd férje a zenész Chris Robinson a színésznő 13 éves fiának, Rydernek az apukája is egyben, második kisfia, a 6 éves Bingham pedig a Muse frontemberétől, Matt Bellamy-tól született. A zenésszel 2014-ben bontották fel négy évig tartó jegyességüket.

De vajon a harmadik zenész lesz az igazi Kate életében? És vajon csak egy gyűrűt akar, vagy meg sem áll majd az oltárig? Egy biztos: ha menyasszonyi ruhákat próbálna, szerintünk gyorsan megtalálja majd az igazit, mert elképesztően csinos. De mit is várhatnánk attól a nőtől, aki a hét 6 napján sportol valamit?!

Kedvenc mozgásformái a pilates, a túrázás, a jóga és a bringázás. De edzésprogramjának alapeleme, hogy mindig olyasmit sportol, amihez épp kedve van. Így az edzés rutin helyett változatos lesz, új kihívásokat tartogat számára, és az izmait is hatékonyabban erősítheti, mintha mindig ugyanazokat a gyakorlatokat végezné.

És bár a pletykák szerint második gyermeke születése után elég szigorú volt magához, hogy néhány hónap alatt leadhassa a terhessége alatt felszedett kilók nagy részét, Kate elmondása szerint inkább az átgondolt, egészséges táplálkozás és a mértékletesség híve.

Ennek jegyében két-három óránként falatozik valami könnyűt és egészségeset, például egy finom salátát grillezett csirkemellel, egy maréknyi mandulát vagy néhány szem gyümölcsöt. Emellett napi 2-3 liternyi szénsavmentes ásványvizet iszik, amibe rendszerint citromlét is csöpögtet, hogy még inkább fokozza a zsírégetést.

Ha mégis felszaladna rá pár kiló, akkor visszafogja a szénhidrátok fogyasztását, így nemet mond például a kenyérre, a tésztafélékre, de még a csokira is. Ilyen aktív életmód mellett viszont csak nagyon ritkán kényszerül ilyesmire, így olykor még kedvenc olasz tésztáiból is engedélyezhet magának egy-egy tányérnyit.

Kate alakja mellett természetességére is büszke. Elmondása szerint ha nem muszáj, nem visel sminket, kedvenc frissítő szépségtrükkjét pedig mamájától, Goldie Hawntól leste el. „Ha karikásak a szemeid, hajolj egy jéggel teli tál fölé. A hatást szinte azonnal érezni fogod” – osztotta meg szépségtippjét egy korábbi interjúban Kate Hudson.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X