Főoldal > AKTUÁLIS > Rita Ora átlátszó hálóban domborít

Rita Ora átlátszó hálóban domborít

alakformálásénekesnőRita Oraszépségsztártest
0

Írta:

Az énekesnő ismét megmutatta szexi, vadóc oldalát.

Ha valaki, hát Rita Ora biztosan nem fél megmutatni ország-világ előtt, hogy ő bizony egy vagány, bevállalós csaj, aki szinte bármilyen outfitben szívesen pózol a kamerák előtt – az extrémtől a hiányosig.

Ez utóbbit viselte nemrég a #legend magazin fotózásán is – konkrétan egy hálószerű ruhában domborított. A dolog vége pedig csak azért nem lett villantás, mert az énekesnő egy horgonymintás bikinifelsőt is viselt a szexi, átlátszó ruhadarab alatt.

Rita a rajongók szerint nagyon dögös a képen, ahogy a magazinnak készült fotósorozat minden felvételén. Érdekes viszont, hogy ő saját bevallása szerint nincs elszállva a kinézetétől, sem az alakjától, ezért nem is kérkedne mondjuk a meztelenségével.

Sőt, nagyon is szerényen nyilatkozott, amikor egy korábbi interjúban arról kérdezték, mennyire elégedett magával. „Egy kicsit sem. A fenekemet például nem igazán szeretem” – árulta el.

Majd arról is beszélt, mit tesz vonalai és fittsége megőrzéséért. „Az edzések hozzátartoznak a heti feladataimhoz, minden héten kétszer 15-20 percen át végzem az edzőm által javasolt gyakorlatokat” – mondta Rita.


Egy másik interjúból kiderül, hogy ezek a feladatok többnyire kardiózást jelentenek, illetve az énekesnő sokak által tökéletesnek tartott lábait formálják. „Lábemelések, súlyzós gyakorlatok, guggolás, kitörés, minden jöhet” – mesélte Rita.

Rita azt is elismeri, hogy számára az is remek formáló- és erősítő gyakorlat, ha néhány percen át magassarkúban táncol a színpadon. Illetve, ha a cipő biztonságosan tartja a bokáját, az is szuper hatékony módszer, ha ebben végzi a súlyzós gyakorlatokat, vagy néhányszor leguggol benne.

Arról nem beszélt, hogy ezek mellett hasizmait is rendszeresen erősíti a konditeremben, vagy akár otthon, önszorgalomból végzett felülésekkel, pedig a róla készült képeken egyre jobban látszik, hogy ezen a testrészén is dolgozik. Korábban Los Angelesben, a Made In America fesztiválon mutatta meg kidolgozott hasizmait – még egy ok, amiért a rajongói büszkék lehetnek rá.

A diétát illetően viszont nem túl lelkes az énekesnő. Elmondása szerint néha próbál több gyümölcsöt enni, de az egyelőre nem igazán foglalkoztatja, hogy mi kerül a tányérjára. Olykor gyorskaját és kínait is eszik, és mivel koszovói származású, a balkán konyha ételeit is szereti – persze a zsírosabb falatokkal igyekszik mértéket tartani.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X