Főoldal > AKTUÁLIS > Népszerű sportmárkák és kedvezményes árak a Premier Outletben (X)

Népszerű sportmárkák és kedvezményes árak a Premier Outletben (X)

Premier Outlet
0

Írta:

Jó hírünk van a sportruházat, az edzés és a szabadtéri programok kedvelőinek: április 3. és 9. között, hétfőtől vasárnapig Sporthét a Premier Outletben! Divatos sport szettek akár 70%-os kedvezménnyel!

Több vezető sportmárka egy helyen!

Bármelyik sportág is álljon hozzánk közel, egy biztos: a Premier Outletben akár 70%-os kedvezménnyel vásárolhatunk a sportmárkák üzleteiben. Az edzőtermi és szabadidős edzés kedvelői a Nike, az adidas, a Puma széles kínálatából, a túrák, kirándulások és vitorlások szerelmesei a Helly Hansen és a Columbia boltjaiban juthatnak divatos és sportos darabokhoz. Ezek mellett olyan üzletek várnak még akár 70%-os kedvezménnyel, mint a Players Outlet, a Converse és a Triumph.

 

A divat és a praktika találkozása a sportruházatokban

A márkák egyre szorosabban követik a trendeket, emellett megtartották a legnagyobb technikai megoldásokat, mint a vízállóság, a légáteresztés és a gyorsan száradó anyagok. Ennek köszönhetően a Helly Hansen professzionális öltözékeivel igazán kiélvezhetjük a sportolás minden egyes pillanatát. Manapság ugyanazt viselhetjük a városban és a vidéki kirándulás alatt is.

A Puma szerint tavasszal főként az élénk színek kerülnek előtérbe és egyre népszerűbbek az olyan kiegészítők, mint a fejpánt, a telefontok és a karpánt. A női ruházatban divatosak a lezser, kényelmes, bő felsőrészek, sokszor szűk nadrággal kombinálva. Figyeljünk arra, hogy légáteresztő anyagból készített darabok mellett tegyük le a voksunkat!

Egy megfelelően kiválasztott sportöltözet, nem csak jó megjelenést kölcsönöz, hanem egy edzésen vagy túrán jobban is teljesíthetünk általa.

Ingyenes talpanalízis és játékok a Premier Outletben

A Sporthét ideje alatt ingyenes talpanalízissel várnak az adidas outletben és április 8-án, szombaton 10 és 17 óra között a Puma szabadtéri játékaival 20%-os extra kedvezményhez juthatunk egy kis játékkal.

Fuss be a Premier Outletbe április 3. és 9. között és keresd a vezető sportmárkákat a Sporthéten. Vásárolj akár 70%-os kedvezménnyel!

További információ: www.premier.hu

www.facebook.com/PremierOutletCenter

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X