Főoldal > AKTUÁLIS > Végre itt a tavasz, élvezd!

Végre itt a tavasz, élvezd!

boldogságegészséghobbiprogramsporttavasz
0

Írta:

Itt a tavasz, itt van újra! Egy időre búcsút mondhatunk a sötét és zord téli időszaknak, hiszen hivatalosan is megérkezett a várva várt nyárelő. Nem csak a jó időt köszönhetjük neki, de a hosszabb nappalokat is, ezt a remek párosítást pedig kár lenne nem kihasználni. Íme néhány tipp, hogyan is élvezd ki az évszak minden előnyét.   

Sportolj a szabadban!

A mozgás szerelmeseit a téli hideg gyakran kényszeríti edzőtermekbe, a melengető napsugarak megérkeztével viszont újra számtalan lehetőség nyílik a szabadtéri sportolásra. A tavaszi fáradtságot a legegyszerűbb mozgással orvosolni, legyen szó futásról, biciklizésről vagy egyszerű sétáról, szervezetünk örömmel vesz majd minden friss levegőn megtett lépést.

Ülj be valahova, de most válaszd a teraszt!

Nincs is jobb annál, mint amikor egy fárasztó nap végén beülhetsz a barátaiddal egy étterembe és megbeszélhetitek, kivel mi újság. Tavasszal már nem csak beltéri helyeken tehetitek ezt meg, de sorra nyílnak az éttermek, bárok teraszai is, ahol kiélvezhetitek a hosszan tartó nappalokat.

Kirándulj, akár a városban!

A tavaszi hétvégéken, ha tehetjük, mindenképpen szabaduljunk ki a négy fal közül. Akár vegyük nyakunkba a várost egy hátizsákkal,és fedezzünk fel eddig számunkra ismeretlen helyeket. A The Pack Society színes és praktikus táskáival igazi backpackerré válhatunk a nagyvárosi kalandozásban.

Egyél egészségesen!

Tavasszal beindul az élet a piacokon is: egyre több friss gyümölcsöt, zöldséget szerezhetünk be magunknak ebben az időszakban, amelyekkel könnyen varázsolhatunk változatos fogásokat a mindennapokra. Ha nem lenne időd a főzésre, sütésre, próbálj ki egy frissítő smoothie receptet, amit pillanatok alatt elkészíthetsz és akár magaddal is vihetsz.

Lépj ki a komfortzónádból!

A tavaszi időszak remek alkalom a megújulás számára. Ha télen kicsit lehangoltnak is érezted magad, most itt az idő, hogy belevágj valami újba és felpezsdítsd a szürke hétköznapokat. Próbáld ki egy új hobbit, ismerkedj új emberekkel, legyél nyitott a világra!

Forrás: Red Lemon

Fotó: mybrands.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X