Főoldal > AKTUÁLIS > Válts életmódot, segít az Életmódváltók programja!

Válts életmódot, segít az Életmódváltók programja!

diétaegészségéletmódéletmódváltásfogyásházipatikatáplálkozás
0

Írta:

Átfogó segítség az életmódváltásban: itt a HáziPatika.com Életmódváltók programja, szakértők által összeállított programot indít az egészségügyi portál.

A programhoz csatlakozók személyre szólóan kapnak támogatást az életmódváltáshoz. A három pilléren (mozgás, táplálkozás és lélek) nyugvó program minden nap új ismeretekkel, tanácsokkal lát el. Konkrét ötleteket nyújt a napi mozgáshoz, az új receptek pedig segítenek beépíteni a napi táplálkozásba az egészséges ételeket.

Vajon rendben van a testsúlyom? Eleget mozgok? Ez az izomrendszer elég ahhoz, hogy tíz év múlva is jól érezzem magam bőrömben? Jól táplálkozom? Rendben vagyok önmagammal? Számos kényelmetlen kérdés, amire mi is tudjuk a választ: itt az ideje a változtatásnak!

A HáziPatika.com ebben szeretne segítséget nyújtani. Az április 10-én induló, három pilléren (táplálkozás, mozgás, psziché) nyugvó Életmódváltók program minden nap új ismeretekkel, tanácsokkal lát el. Az életmódváltást neves orvosgárda, dietetikusok, pszichológusok és edzők támogatják.

„Nagyon sok olvasónk kérdez minket, kér segítséget az életmódváltáshoz. Ezért döntöttük el, hogy egy hathetes alapprogramban segítünk az életmódváltásban, ahol minden segítséget megadunk, hogy a változás valóban sikeres legyen” – mondja Kulcsár Hajnal, a HáziPatika.com főszerkesztője.

Karakas Hedvig olimpiai bronzérmes cselgáncsozó a program nagyköveteként támogatja az elszánt résztvevőket. „Az egészséges táplálkozás és a sport végigkísérik az életemet, így úgy érzem, hiteles példával tudok szolgálni az olvasóknak. Olyan helyzetekre, kérdésekre vonatkozóan is tanácsot tudok adni a sporttal, esetleges sérülésekkel, diétával kapcsolatban, amikkel ők maguk még nem találkoztak.”

„A hat hetes program alatt a mai elvárásoknak és életvitelnek abszolút megfelelő fogásokra számíthatnak tőlem az olvasók” – árulta el a kampány étrendjéért felelős Vrábel Krisztina gasztroblogger. „Csak olyan recepteket osztok meg, amik összeegyeztethetők a mai rohanó, gyors tempónkkal, ellenben látványosak, egészségek, és mi magunk készítjük el őket. Az egészséges étrend ugyanis mindenki számára ugyanazt jelenti: a feldolgozott élelmiszerek helyett friss alapanyagokon, zöldségeken és rostokon alapul.”

A támogatás nemcsak szakértői oldalról adott, hanem a közösségnek is nagy szerep jut. Az Életmódváltók program ugyanis egy új közösség felépítéséről is szól, akik egymáshoz is fordulhatnak, blogolhatnak a mindennapjaikról, megoszthatják egymással a gondolataikat. A programot nyereményjátékok teszik még színesebbé.

Aki szeretne az életén változtatni, új testre, és egy egészségesebb életvitelre vágyik, annak a HáziPatika.com Életmódváltók csapatában a helye.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X