Főoldal > AKTUÁLIS > Gönczi Gábor élete mostantól a fia körül forog

Gönczi Gábor élete mostantól a fia körül forog

apaságbabaGönczi Gáborkisfiúműsorvezetőszületés
0

Írta:

Gönczi Gábornak ennél már nem is lehetne kerekebb az élete: amióta kisfia, Áron megszületett, minden a pici körül forog, és ugyan érkezése némi „kompromisszummal” jár, ezt az újdonsült apuka csöppet sem bánja. Amikor csak lehet, családi üzemmódra kapcsol, és minden figyelmét párjára és a kicsire összpontosítja.

Ahogy Gönczi Gábor fogalmaz, kisfia születésével mindent kipipált a bakancslistáján. Korábbi, hedonista életmódjához képest Áron ugyan jelentősen átformálta családi életüket, de ez édes teher számára, amire már nagyon vágyott. A közösen eltöltött idő és a gondoskodás a legfontosabb, legyen szó akár arról, hogy otthon töltik hármasban a szombat estét, vagy amikor felelősségteljes apukaként az éppen aktuális vizsgálatra viszi el Áront.

Régebben sokkal spontánabbak voltunk Ildivel, a mostani életünk viszont a tervezésről szól, nincs mese – mondja Gönczi Gábor. „Korábban gondoltunk egyet, délután kocsiba ültünk és lementünk vidékre barátokhoz, ismerősökhöz úgy, hogy akár lent is aludtunk. Ha most ilyesmit szeretnénk, vagy ha például vidéken lépek fel, és Ildi is velem jönne az esti rendezvényre, akkor már kicsit bonyolultabb a helyzet. Szerencsére a nagyszülők örömmel állnak csatasorba, és jönnek velünk, hogy vigyázzanak az unokára. A törődés és a családra szánt maximális figyelem minden téren jellemző rám. A fiam az egész életemet felülírja, így az is egyértelmű volt, hogy nemrégiben én is elkísértem Ildit Áron éppen aktuális orvosi ellenőrzésére a Czeizel Intézetbe, ahol a 6 hetes csecsemő ultrahangon a koponyáját, csípőjét és hasát is megvizsgálták. Mivel először voltunk vele ilyen ellenőrzésen, nem tudtuk hogyan tűri majd, de talán, mert az édesanyja pocakjában már többször is bekukkantottunk hozzá, nem volt számára újdonság, és rendkívül jól viselkedett. Nagyon alapos és számunkra megnyugtató vizsgálatot kaptunk, és szerencsére mindent rendben találtak, de ettől függetlenül részletesen kikérdeztük a doktor urat, aki kedvesen és türelemmel válaszolt” – tette hozza viccelődve Gönczi Gábor.

Forrás: Red Lemon


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X