Főoldal > AKTUÁLIS > Jennifer Lopez felül átlátszóban ment a díjátadóra

Jennifer Lopez felül átlátszóban ment a díjátadóra

alakdekoltázsdíjátadóénekesnőJ.LoJennifer Lopezruhaszépségszínésznőtest
0

Írta:

A 47 éves díva ezt is bevállalta!

Rengeteg csinos sztár jelent meg a január 18-án Los Angelesben megrendezett People’s Choice Awards díjátadó gálán – például Blake Lively, Jamie Chung vagy Victoria Justice –, de a legtöbb tekintet minden bizonnyal Jennifer Lopezt és az ő szettjét pásztázta.

A világhírű színész-énekesnő ugyanis egy felül átlátszó betéttel és ezüstös díszítéssel készült fekete estélyiben jelent meg a gálán, ami nem mutatott túl sokat, viszont kellően izgalmassá és különlegessé varázsolta a díva megjelenését.

Rajongói szerint a ruha remek választás volt, mert a híresség szuper alakján ez is jól áll. De ezt a testet J. Lo sem csak a géneknek köszönheti: nemrég a sztár személyi edzője, Tracy Anderson elárulta a sajtónak, hogy a sztár bizony nagyon is megdolgozik a vonalaiért.

„Nagyon ’tisztán’ étkezik – mondta Tracy az egyik népszerű külföldi magazinnak, majd hozzátette – ezt is kell tennie, hiszen a testének megfelelő mennyiségű vitaminra és tápanyagra van szüksége ahhoz, hogy bírja a Jennifer által diktált iramot. Bio ételeket eszik, és az egész diétája nagyon átgondolt – minőségi proteinnel és sok-sok tápláló falattal.”

Jennifer mindent frissen fogyaszt, tehát ami tartósított, finomított vagy előre csomagolt, az nála szóba sem jöhet. Egy kivétel van, a protein por, mert minden nap egy protein shake-et engedélyez magának” – mondta a sztáredző.

Az American Idol zsűritagjaként is tevékenykedő énekesnő korábban azt is hangsúlyozta, hogy semmi jóból nem marad ki, hiszen a hizlalóbb kedvenceit sem száműzte étrendjéből, csak mértéket tart, emellett az ünnepeken rendszerint mindent megkóstol a gyerekeivel. Ha valamiből túl sokat evett, legfeljebb lemozogja később.

J. Lo szerint kiegyensúlyozottságának az az egyik titka, hogy mindig rendesen megreggelizik, ami egész délelőttre elegendő energiát ad neki, másrészt pedig nem ijed meg a kemény edzésektől. A kétgyerekes sztáranyuka 2014-ben azt is elárulta a sajtónak, hogy étrendjén is változtatott: egy kis időre vegán lett. „Volt 4-5 pluszkiló rajtam, amitől sehogy sem tudtam megszabadulni, ezért úgy döntöttem, valami egész másba kezdek” – magyarázta.

„A vegán étrend mindig szimpatikus volt számomra, ezért döntöttem úgy, hogy kipróbálom. 5 hétig nem ettem húst, tejtermékeket, és ezt gluténmentes táplálkozással egészítettem ki” – árulta el az énekesnő. Majd hozzátette, elég küzdelmes volt ez a néhány hetes diéta, de végül is megérte, mert teljesítette célját: leadta a vágyott 4-5 kilót.

„Jobban érzem magam, ha formában vagyok, és tudom, hogy mindent megteszek saját magamért. Ha azt szeretnénk, hogy mások szeressenek minket, először magunkkal kell megfelelően törődnünk” – vélekedett Jennifer Lopez, aki a hétköznapokon is sokat tesz egészsége megőrzéséért. „Igyekszem 8 órát aludni, 2-3 liternyi szénsavmentes ásványvizet elszürcsölni, valamint nem iszom alkoholt és nem dohányzom” – mondta egy korábbi interjúban. Majd hozzátette: nincsenek extra igényei, de szeret például masszázzsal felfrissülni, ami a narancsbőr ellen is hatékony „csodaszer” lehet.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X