Főoldal > AKTUÁLIS > Szexi fotó Kate Beckinsale konyhájából

Szexi fotó Kate Beckinsale konyhájából

Kate Beckinsaleszínésznősztár
0

Írta:

A 43 éves színésznőnek valaki rendesen a lába közé nézett!

Úgy tűnik, Kate Beckinsale-nek mindegy, hol csinálja, a lényeg, hogy csinálhassa… na, nem valami pajzán dologra gondoltunk, hanem a viccelődésre! A 43 éves színésznő nemrég a konyhájából osztott meg egy fekete-fehér fotót az Instagramon, amiben edzőcuccban olvasva várja, hogy végezzen a mosogatógép.

Persze, mivel sportmelltartó van rajta, hasát azért megmutatja követőinek, sőt mi több, valaki rendesen a lába közé is néz a képen: miután jobb lábát feltartotta, kutyusa valószínűleg nem értette a dolgot, és azt kezdte el bámulni, hogy na vajon a gazdi most mit csinál?! Egy biztos: a vicces és szexi kép így is bejött a rajongóknak, akik oda vannak a december elsejétől a magyar mozikba kerülő Underworld: Vérözön sztárjáért.

Nem is csoda, ha tetszik az embereknek, hiszen Kate negyvenes éveiben járva is olyan jó formában van, amit a huszonévesek is megirigyelhetnek. A brit sztár szerencsére nem a vékonyság megszállottja, így szigorú diétákra sem vállalkozna csak azért, hogy pár centivel vékonyabb legyen has- vagy csípőtájon. Sokkal inkább hisz a rendszeres mozgás „csodatévő” hatásában, és abban, hogy sporttal formálja alakját.

„Hetente legalább ötször jógázom, méghozzá Mandy Ingberrel, aki többek közt Jennifer Anistonnal is együtt dolgozik” – mesélte egy korábbi interjúban a Pearl Harbour, az Underworld, a Van Helsing, a Távkapcs, az Elhagyott szoba és Az emlékmás című filmekből is ismert Kate.

Kedvenc mozgásformájáról pedig akkor sem tud lemondani, ha épp nyaral. Oktatója egy külföldi weboldalnak adott interjújában elmondta, hogy a színésznőnek adott egy DVD-t, melynek segítségével egyedül is tud jógázni, de Skype-on is tartják a kapcsolatot.

„Nagyon elhivatott. Emellett a teste alapjában véve is szép, formás, amivel elégedett lehet. A jóga tehát nem fogyni segít neki, hanem abban, hogy még tökéletesebbre formálhassa a vonalait, valamint a gyakorlatoknak köszönhetően erősít és hajlékonyabbá válik” – mondta a sztáredző.

Bár nem fogyókúrázik, Kate az étrendjére is ügyel: manapság már sokkal átgondoltabban táplálkozik, mint tinédzserként és a húszas éveiben. „Reggelire általában tojást vagy zabkását eszem, ebédidőben csirke vagy zöldség kerül az asztalomra, vacsorára pedig többnyire hal zöldségekkel a menü” – sorolta. Majd azt is elárulta, hogy gyengéi a muffinok és a zöld tea.

„Ha megkívánom, a kedvenc sütijeimből mindig engedélyezek magamnak egy kicsit. Szerintem nem is kell ezeket megtagadnom magamtól, hiszen az egészséges életmódba belefér egy kis kényeztetés” – magyarázta egy interjúban a színésznő, akinek az egészséges életmód és a rendszeres sport azért is fontos, hogy jó példát mutasson lányának, Lily-nek.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X