Főoldal > AKTUÁLIS > Lindsay Lohannek máris új szerelme van

Lindsay Lohannek máris új szerelme van

kapcsolatLindsay Lohanszakításszerelemszínésznősztár
0

Írta:

A kapcsolat pedig állítólag szuperkomoly!

Miután Lindsay Lohant több mint valószínű, hogy bántalmazta Egor Tarabasov, nem lepődtünk meg a szakítás hírén. Azon viszont igen, hogy az állítólagos nagy szerelem után mennyire gyorsan bepasizott Lindsay, sőt, barátai szerint ez a kapcsolat is gyorsan komolyra fordult!

LiLo új választottját, Dennis Papageorgiout a 30. születésnapján ismerte meg, amikor még orosz barátjával járt együtt, és Mykonosra utaztak romantikázni. Ott állítólag gyorsan össze is balhéztak a tengerparton, és a görög étteremtulajdonos „mentette meg” a sztárt 23 éves barátjától.

Persze annak a kapcsolatnak júliusban végleg vége lett, Lindsay pedig közben már jó barátságot alakított ki Dennisszel, amiből a szakítás után gyorsan szerelem lett. „Mindketten tudják, hogy ez egy fura kezdet, de Lindsay azt reméli, hogy egy boldogabb, egészségesebb kapcsolat kezdődött most el az életében. Mindketten nagyon komolyan gondolják a dolgokat” – fecsegte ki a világsztár egy barátja.

Lindsay-t augusztus végén Mykonoson látták, immár új szerelmével élvezte a napfényt és a tengerparti levegőt. A 30 éves híresség büszkén bújt bikinibe – szerintünk annak ellenére is elégedett lehet az alakjával, hogy a rossz nyelvek szerint az utóbbi időben azért felszedett pár kilót.

Vonalai és szépsége megőrzése érdekében Lindsay korábban kipróbált több dolgot, többek közt a jégszaunázást is: a krioterápiaként is emlegetett kezelés lényege, hogy a testet rövid időre, körülbelül 2-3 percre mínusz 120 és 170 fok közötti hőmérsékletre hűtik le. A kis kabinban száraz hideg van, ami nemcsak azt teszi lehetővé, hogy testünk, bőrünk ne sérüljön, hanem azt is, hogy kihasználhassuk a jégterápia áldásos hatásait.

A szélsőséges hőmérséklet-változás hatására egész sor biokémiai folyamat játszódik le a testünkben, és hosszú listát írhatnánk arról, hogy ez miért jó: megszűnik a fáradságérzet, a túlterhelt izmok ellazulnak, regenerálódnak. Fokozódik a bőr, a nyálkahártyák és a belső szervek vérkeringése, és megfigyelhető az ödémák csökkenése, a gyulladáscsökkentő hormonok termelődése is, ami újabb pluszpont, ha egészségi állapotunk javítását, vagy épp megőrzését nézzük.

A jégszaunázás a narancsbőrrel küzdők és fogyni vágyók kedvence is lehet, ugyanis a bőr állapotát javítja, emellett egy kezelés hatására több mint 500 kalóriát égethet el a szervezet. Ez annyi, amit egy óra kemény spinning órával, vagy kardió edzéssel faraghatnánk le.

Ahogy már említettük, Lindsay is egészsége, illetve alakja megőrzése miatt választotta a jégszaunát. Hiszen ő is arra vágyik, mint mindenki más: szeretné jól érezni magát a bőrében, illetve azt is, hogy minden fürdőruha ilyen jól álljon rajta, még nagyon sokáig.

És ha már az előbb a kalóriaégetést emlegettük, Lindsay-ről azt beszélik, hogy még 2013-ban teljesen belebolondult egy szuper zsírégető mozgásformába, a spinningbe, és ezzel őrzi alakját. „Nemcsak felpörget, hanem a kalóriákat is vadul égeti. Egy óra edzés 700-800 kalória mínuszt jelenthet” – mondta.

Étrendjében is a kiegyensúlyozottságra törekszik. Reggelire 2-3 tojás fehérjéből készült rántottát és zöldségeket fogyaszt, ha pedig édességre vágyik, megeszik egy banánt is. Ebédre sovány pulyka vagy csirkehús a menü paradicsommal és leveles salátával, vacsorára pedig gyakran eszik lazacot zöldségekkel és olívaolajjal.

Kedvenc italai, a 100%-os gyümölcslevek és a light kóla sincsenek tiltólistán, ezeket bármelyik napszakban fogyaszthatja. Tízóraira és uzsonnára is igyekszik egészséges ételeket enni, például fagyasztott gyümölcsöket, mandulát vagy egy almát.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X