Főoldal > AKTUÁLIS > Kockás hasat villantott a kisgyerekes szupermodell

Kockás hasat villantott a kisgyerekes szupermodell

bikiniDoutzen Kroesgyerekhasizomkockahaskockás hasnyaralásszupermodell
0

Írta:

Doutzen Kroes a világ legizmosabb hasú kisgyerekes szupermodellje? Nem hiszel a szemednek, ha meglátod a kétgyerekes modellt bikiniben!

Már akkor leesett az állunk, amikor megláttuk, milyen lett az alakja nem sokkal első gyereke születése után, de most ismét dobtunk egy hátast attól, milyen formában van Doutzen Kroes. A 31 éves holland szupermodellt Ibizán fotózták le, ahol férjével, Sunnery Jamesszel és két gyerkőcükkel, az ötéves Phyllonnal és az egyéves Myllenával nyaraltak.

A család jachtot bérelt, azzal szelték a habokat a bulisziget partjainál, de persze szakítottak időt napozásra, fürdőzésre, sőt, a modell anyuka az aktív pihenésre is: míg férje napozott a barátaikkal és a kis Phyllonnal, ő paddle boardozni ment.

De vajon mi lehet vékony, izmos alakjának, na meg ennek az elképesztő hasberendezésnek a titka? Szinte biztosan sok-sok ezer felülés, hasizom-erősítő gyakorlat, kardiózás, na meg persze súlyzós feladatok is kellenek ahhoz, hogy a modell meg tudja tartani ezt a formát.

Doutzen korábban elmondta, hogy szerinte a nők egy része inkább távol marad a súlyzóktól – mind az edzőteremben, mind pedig az otthonában, hiszen attól félnek, hogy nem fogyni, hanem inkább izmosodni fognak.

„Pedig a legtöbb személyi edző kis súlyfelesleg ledolgozására kifejezetten javasolja a súlyzós gyakorlatokat. Mert ha valakin kicsit több izom van, hatékonyabban égetheti a kalóriákat, ezen kívül pedig erősebbnek és magabiztosabbnak is érzi majd magát” – nyilatkozta korábban.

A L’Oreal, a Gucci, a Dolce&Gabbana vagy a Tommy Hilfiger reklámkampányaiból és a Victoria’s Secret divatbemutatóiról is ismert modell azt is elmondta, hogy az étkezéseket tekintve is megtalálta a hozzá legjobban passzoló étrendet.

„Az évek során arra kellett rájönnöm, hogy semmit sem tudok megtagadni magamtól, és ennek szerintem nem is volna értelme. Szeretem élvezni az életet. Olyan lány vagyok, aki szinte bármit megeszik, amit megkíván, de nem feledkezem el a mértéktartásról” – mesélte.

A szépség szerint tehát a mértékletesség a legfontosabb, illetve az, hogy soha ne éhezzen meg. „Ezért eszem minden nap többször, kis adag egészséges ételeket, például sok zöldséget, gyümölcsöt, zsír nélkül készült levest és salátát. De senki ne higgye, hogy a kedvenceimre, a sajtokra, az étcsokira és a friss kenyérre folyton nemet mondok” – tette hozzá nevetve.

Ha első pillantásra ezt nehezen hisszük is el neki, Doutzen ragaszkodik ahhoz, hogy ez így igaz – szerint szinte bármi beleférhet az egészséges étrendbe, ha átgondoltan, és persze mértékletesen fogyasztunk belőle.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X