Főoldal > AKTUÁLIS > Ő Taylor Swift új szerelme

Ő Taylor Swift új szerelme

Calvin HarriskapcsolatszakításszerelemTaylor SwiftTom Hiddlestone
0

Írta:

A híres énekesnő túl van a szakításon, és most vele jár.

Bár Taylor Swift a barátai szerint nemrég még arról fantáziált, hogy feleségül megy Calvin Harrishez – és éppen ezért különösen fájt neki a szakítás –, most úgy tűnik, nagyon is túl van a szívfájdalmakon. Annál is inkább, mert a szakítás után két héttel már új szerelmével, Tom Hiddlestone-nal látták Rhode Islanden.

Ugyanitt jelentek meg július 4-én, szintén együtt, és az énekesnő házánál rendezett fürdőzésen egy pillanatra sem engedték el egymást. Tom ráadásul egy I Love T. S. (szeretem Taylor Swiftet) feliratú trikót viselt, és egy ideiglenes tetkót a jobb karján, ami egy piros szivecskébe írt T betűt ábrázolt.

A 26 éves Taylor és kilenc évvel idősebb színész barátja nagyon szerelmesnek tűnnek, és az egyik brit lap szerint az elmúlt hetekben elválaszthatatlanok voltak. Szerelmüket pedig már barátaik előtt is bátran vállalják – a fürdőzésen velük volt többek közt Gigi Hadid, Karlie Kloss, Ruby Rose és Uzo Aduba, valamint a várandós Blake Lively és férje, Ryan Reynolds is.

Taylor feszengés nélkül bújhatott bikinibe most is, hiszen nagyon csinos, így szinte minden jól áll neki. Vékony alakja megőrzéséért persze sokat tesz: korábban azt írták róla a lapok, hogy legalább 70 százalékban nyers ételeket fogyaszt, például friss zöldségeket és gyümölcsöket, vagy ezekből készült salátákat. Mások szerint viszont nem túl szigorú önmagához, sőt, az egészségtelenebb falatokat szereti csak igazán.

Állítólag kedvenc étele a sajttorta, a spagetti és a sajtburger, amit ő is alátámasztott egy interjúban. „Az ételek a gyengéim, tényleg imádok enni, szóval soha nem fogyókúrázom. Ha sajtburgert akarok enni, azt eszem” – mondta, mire jó sokan irigykedve sóhajtottak fel. Hiszen, ha ez így igaz, akkor Taylor igencsak jó géneket örökölt!

Az énekesnő arról is beszélt, hogy a hétköznapokon azért döntően egészségesen étkezik. „Saláta, joghurt, szendvics is jöhet, de a cukros üdítőket kerülöm. Próbálok könnyű dolgokat fogyasztani, de ebben még nincs semmi őrültség vagy túlszabályozottság” – árulta el.

Majd Taylor hozzátette: hétvégenként általában engedékenyebb saját magával, és olyankor jöhet a már említett sajtburger, illetve sült krumpli, jégkrém, vagy akár egy-két szeletnyi finom sütemény. Ezt gyakran saját maga készíti el otthon, mivel imád sütni-főzni, és ismerősei szerint a konyhában legalább annyira ügyes, mint a színpadon.

Ami pedig a sportot illeti, a rendszeres testmozgást akkor sem hanyagolja, ha sok a dolga. Leginkább futni szeret, azt is a szabadban. Ám ha erre nincs lehetősége, az edzőtermi futópaddal is megelégszik, miközben természetesen zenét hallgat – izmos lábait elnézve jó sokáig róhatja a kilométereket futópadon.

Látványosabb sminket általában csak a színpadon visel, a hétköznapokon nem bajlódik ezzel olyan sokáig. „Néha csak pár percem van sminkelni. Olyankor bőven elég egy vörös rúzs, amit legfeljebb egy kis szempillaspirállal egészítek ki” – nyilatkozta a világsztár. Biztosak vagyunk benne, hogy új szerelmének így is tetszik, sőt, akkor is, ha még ennyit sem visel.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X