Főoldal > AKTUÁLIS > Strandok Éjszakája a megújult Paskál strandon

Strandok Éjszakája a megújult Paskál strandon

0

Írta:

Igazi latin stranddá változik július 29-én a Paskál Strand, ahol a Strandok Éjszakája alkalmából reggel 10-től éjfélig áll majd a bál.

Brazil táncosok ritmusos zenével és a dinamikus táncukkal forralják majd fel a közönség vérét. A bátrabbak velük együtt rázhatják, megmutatva, milyen is az igazi „piszkos tánc”!

Ha valaki másfajta tevékenységre vágyik, felmérheti tudását a lábtengó bajnokságon vagy felfrissülhet a Gilda Max vidám aquafitness óráján, amit azok is élvezhetnek, akik nem tudnak úszni vagy valamilyen okból nehezebben mozognak. Az aquafitness a legtöbb izomcsoportot egyszerre és alaposan átmozgatja, egyszerre biztosít erőt és rugalmasságot – mindenképp érdemes tehát kipróbálni!

Az elszántabb élményvadászok benevezhetnek a lángosevő versenyre vagy a vízipisztolycsatára, ahol kiderül, ki a legelszántabb „harcos”.

Természetesen nem feledkeztek meg a kisebbekről sem, akik a Nickelodeon Strandolimpia izgalmas feladataira nevezhetnek, miközben találkozhatnak kedvenc sorozataik szereplőivel. A feladatok teljesítését igazoló pecsétekért garantált nyeremény vár a lurkókra.

És ha mindez nem lenne még elég, este perzselő tűzzsonglőr show kápráztatja el a strand közönségét a Tűzfészek Társulat jóvoltából. Carl Oh és Husky Joe, a pesti éjszaka igazi zenemágusai, a diszkóvágás rezidensei pedig ezúttal a Strandok Éjszakája alkalmából csillogtatják meg zenerajongásukat afro-kubai, karibi, brazil és egyéb diszkóritmusokkal.

További információ: www.paskalstrand.hu

Fotók forrása: Budapest Gyógyfürdői Zrt.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X