Főoldal > AKTUÁLIS > Lindsay Lohan férjhez megy

Lindsay Lohan férjhez megy

eljegyzésesküvőLindsay Lohanszerelemszínésznősztár
0

Írta:

Olyan gyorsan jött a dolog, hogy még Lindsay sem számított az eljegyzésre.

Még csak pár hete írtuk meg, hogy Lindsay Lohannek új barátja van, méghozzá egy orosz milliomos fia, Egor Tarabasov, de a 22 éves srác máris eljegyezte a világsztárt: április közepén tette fel a nagy kérdést, és egy ötkarátos smaragdgyűrűt húzott a 29 éves színésznő ujjára. Lindsay elmondása szerint nagyon meglepődött, mert egyáltalán nem számított erre, de most nagyon boldog.

A híresség barátai is örülnek. Ők azt mondják, LiLo életének egyik legjobb döntése volt, hogy Londonba költözött, illetve az, hogy összejött a kedvesével. Nagyjából hét hónapja ismerkedtek meg, és állítólag sem a köztük lévő korkülönbség, sem pedig eltérő anyagi helyzetük nem akadálya a boldogságuknak. Egor nem mellékesen egy orosz milliárdos, Dimitry Tarabasov fia, aki mindig is odavolt Lindsay-ért.

A pár az első találkozás után nem sietett el semmit, inkább hagyták, hogy szép lassan alakuljanak köztük a dolgok. Őszre komolyabbra fordult a kapcsolatuk, decemberben pedig együtt repültek New Yorkba, ahol karácsonykor Lindsay családjával találkoztak. A família állítólag nagyon megkedvelte a milliomos csemetét, és áldásukat adták kettejük kapcsolatára.

Lindsay azt mondja, nagyon boldog új kapcsolatában, amihez a barátai annyit fűztek hozzá, hogy ez tényleg így van, emellett pedig hálás is lehet szerelmének, amiért távol tartja őt a rossz dolgoktól és a botrányoktól – ezek az elmúlt években valahogy mindig megtalálták a színésznőt.

Az utóbbi hónapokban viszont jobban néz ki, mint valaha, amit biztosan nagyban köszönhet annak, hogy szerelmes és kiegyensúlyozott. Vonalai és szépsége megőrzése érdekében korábban kipróbálta a jégszaunázást is: a krioterápiaként is emlegetett kezelés lényege, hogy a testet rövid időre, körülbelül 2-3 percre mínusz 120 és 170 fok közötti hőmérsékletre hűtik le. A kis kabinban száraz hideg van, ami nemcsak azt teszi lehetővé, hogy testünk, bőrünk ne sérüljön, hanem azt is, hogy kihasználhassuk a jégterápia áldásos hatásait.

A szélsőséges hőmérséklet-változás hatására egész sor biokémiai folyamat játszódik le a testünkben, és hosszú listát írhatnánk arról, hogy ez miért jó: megszűnik a fáradságérzet, a túlterhelt izmok ellazulnak, regenerálódnak. Fokozódik a bőr, a nyálkahártyák és a belső szervek vérkeringése, és megfigyelhető az ödémák csökkenése, a gyulladáscsökkentő hormonok termelődése is, ami újabb pluszpont, ha egészségi állapotunk javítását, vagy épp megőrzését nézzük.

A jégszaunázás a narancsbőrrel küzdők és fogyni vágyók kedvence is lehet, ugyanis a bőr állapotát javítja, emellett egy kezelés hatására több mint 500 kalóriát égethet el a szervezet. Ez annyi, amit egy óra kemény spinning órával, vagy kardió edzéssel faraghatnánk le.

Ahogy már említettük, Lindsay is egészsége, illetve alakja megőrzése miatt választotta a jégszaunát. Hiszen ő is arra vágyik, mint mindenki más: szeretné jól érezni magát a bőrében, illetve azt is, hogy minden fürdőruha ilyen jól álljon rajta, még nagyon sokáig.

És ha már az előbb a kalóriaégetést emlegettük, Lindsay-ről azt beszélik, hogy még 2013-ban teljesen belebolondult egy szuper zsírégető mozgásformába, a spinningbe, és ezzel őrzi alakját. „Nemcsak felpörget, hanem a kalóriákat is vadul égeti. Egy óra edzés 700-800 kalória mínuszt jelenthet” – mondta.

Étrendjében is a kiegyensúlyozottságra törekszik. Reggelire 2-3 tojás fehérjéből készült rántottát és zöldségeket fogyaszt, ha pedig édességre vágyik, megeszik egy banánt is. Ebédre sovány pulyka vagy csirkehús a menü paradicsommal és leveles salátával, vacsorára pedig gyakran eszik lazacot zöldségekkel és olíva olajjal.

Kedvenc italai, a 100%-os gyümölcslevek és a light kóla sincsenek tiltólistán, ezeket bármelyik napszakban fogyaszthatja. Tízóraira és uzsonnára is igyekszik egészséges ételeket enni, például fagyasztott gyümölcsöket, mandulát vagy egy almát.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X