Főoldal > AKTUÁLIS > Felhúzta a pólóját a várandós Liv Tyler

Felhúzta a pólóját a várandós Liv Tyler

babavárásLiv Tylerpocakszínésznősztárterhesség
0

Írta:

A 38 éves sztár babapocakot villantott!

Liv Tyler igazán mókás kedvű kismama, amit egyik áprilisi Instagram-fotója is bizonyít: modell barátnőjével, Frankie Rayderrel készítettek egy vicces képet, amin a 38 éves színésznő felhúzta a pólóját, megmutatva az egész világnak egyre növekvő babapocakját.

A híresség január 8-án, szintén a közösségi médiában jelentette be, hogy harmadik gyerekét várja. Legidősebb fiának, a 11 éves Milónak Royston Langdon az apukája, második gyermeke, Sailor viszont már mostani párjától, Dave Gardnertől született. A baba februárban ünnepelte első szülinapját, és már jön is a kistesó – vajon harmadszor is fia lesz a gyönyörű Livnek, vagy most kislányt hord a szíve alatt?

Ezt még nem tudjuk, de az tény, hogy terhességei után a fogyás sosem jelentett neki nagy gondot, mivel az aktív életmód híve: szinte minden nap edz, kedvencei a futás és a Pilates. Ami pedig a táplálkozást illeti, régebben ő is számos fogyókúrát kipróbált, de azt mondja, ennek Milo fia születése végleg véget vetett.

„2004 decemberében, a szülés után már nem az alakom vagy a karrierem voltak a legfontosabb dolgok az életemben, hanem kizárólag a gyermekemre akartam gondolni. Így abbahagytam a diétázást, és az étkezések miatti folytonos aggódást” – árulta el.

Ha viszont olykor felszalad rá néhány kiló, akkor a színésznő David Kirsch amerikai fitneszguru és életmód tanácsadó „csodadiétáját”, a New York diétát veti be. Ez egy speciális, háromfázisú étrendből áll, amihez persze elengedhetetlen a testmozgás is. Ez a módszer folyamatosan pörgésben tartja az anyagcserét, ami könnyebbé teszi a kalóriák elégetését, az eredményt pedig könnyebb megtartani.

A program legnehezebb része az első két hét. Itt az a lényeg, hogy drasztikusan csökkenteni kell a szénhidráttartalmú ételeket, így az édességekről, gyümölcsökről, kenyér és tésztafélékről, rizsről, cukorról és az alkoholról is le kell mondani. De bátran lehet halat, sovány húsokat, tojásfehérjét és zöldségeket fogyasztani.

A második két hétben marad az alacsony kalória- és szénhidrátbevitel, illetve az alacsony zsírtartalmú ételek fogyasztása, de itt már nem kell annyira szigorúan megvonni ezeket magunktól. A teljes változás pedig a harmadik kéthetes periódussal jön el, amikor vissza lehet térni a kiegyensúlyozott, változatos táplálkozásra, a mértékletesség elvét is szem előtt tartva.

Egyelőre viszont nem a fogyásra, hanem a várandósságra koncentrál, aminek élvezni szeretné minden percét, csakúgy, mint majd a harmadik gyerekével töltött időt is.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X