Főoldal > AKTUÁLIS > Kate Mosst baleset érte

Kate Mosst baleset érte

Kate Mossmodellsíbalesetsíelésszupermodell
0

Írta:

A 42 éves szupermodellnek síbalesete volt.

A lába sérült meg Kate Mossnak februári síbalesetében, amiből még nem épült fel teljesen – legalábbis ezt bizonyítja az a tény is, hogy legutóbb speciális lábrögzítő berendezésben, mankókkal sétálva kapták őt lencsevégre Londonban.

A 42 éves szupermodell nem akart, vagy talán nem is tudott egyedül elindulni a városba, hiszen vele volt egy barátnője, és 28 éves arisztokrata származású pasija, Nikolai von Bismarck is. Kate egyedül tudott járni, nem szorult segítségre, de az minden bizonnyal jól esett neki, hogy az autóig azért nem kellett túl sokat gyalogolnia.

A híres modellt akkor érte baleset, amikor a svájci Verbierben síelt – erről néhány napja olvastunk. Biztosat nem tudunk a sérüléséről, de külföldi lapok ínszalagszakadásról cikkeznek.

Az viszont biztos, hogy így nem tudott részt venni a Saks Fifth Avenue első kanadai üzletének megnyitóján, ahol a Decorté nevű luxus bőrápolási termékek nagyköveteként jelent volna meg, és egy VIP koktélpartin is részt vett volna. „Természetesen mindenki csalódott, de örülünk, hogy Kate jól van. A dolog rosszabb véget is érhetett volna” – idézett a Page Six az eset kapcsán egy forrást a nem kicsit rongyrázós eseményről.

Kate más források szerint azt sokkal rosszabbul viseli, hogy most nyugton kell lennie, hiszen igazi örökmozgó: hetente legalább négyszer másfél órát sportol. Ez egyrészt intenzív kardió, például futás, spinning, lépcsőzés vagy ugrókötelezés, másrészt súlyzós gyakorlatok elegye.

A szupermodell a jóga és a pilates nagy rajongója is, ezért heti egy-egy alkalommal igyekszik ezekre is eljárni. A jógaórákat pedig szívesen fejezi be egy kis meditációval, ami nemcsak relaxálni segít, hanem abban is, hogy egyensúlyba hozza testét, lelkét, szellemét.

Az étrendjére is jobban figyel, mint régen. Reggelire általában gyümölcsöt, probiotikus joghurtot és egy szelet teljes kiőrlésű pirítóst eszik. Ebédre és vacsorára pedig sovány hús kerül a tányérjára, például grillcsirke vagy hal, amihez köretként sok friss salátát választ. Kate a nap folyamán kis adag ételeket fogyaszt, de a zsíros és sült falatkákat mindig kerüli.

Ami pedig szintén az egészségéhez kapcsolódik: a sztár nagyon figyel a bőrápolásra és a megfelelő bőrvédelemre, például soha nem megy napra fényvédő krém használata nélkül. De napozás helyett szívesebben használ barnító krémet – az egyenletes barnaságot és természetesen ragyogó bőrt ígérő St. Tropez termékeit reklámozza is.

„Amióta csak kapható, St. Tropez önbarnító krémet használok, amióta csak kapható. Az első önbarnítómat akkor vettem, amikor először nyaraltam Ibizán, még huszonévesen. Nem akartam, hogy én legyek az egyetlen hófehér bőrű lány a parton” – árulta el a híresség, aki számos sztárral ellentétben sokkal jobban szereti világos bőrszíne helyett a napbarnított árnyalatot.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X