Főoldal > AKTUÁLIS > Jennifer Garner a szuperszexi Patrick Dempsey-vel kavar

Jennifer Garner a szuperszexi Patrick Dempsey-vel kavar

Ben AffleckházasságJennifer Garnerrandiszínésznő
0

Írta:

A szép színésznő és jóképű kollégája állítólag nagyon is egymásra talált.

Manapság egy harmincas, negyvenes éveiben járó nő és anyuka számára korántsem ér véget a világ egy válással, és ez Hollywoodban is így van: számos olyan színésznőről tudunk, aki épp ilyen helyzetben fedezte fel igazi erejét, nőiességét, és így vált még vonzóbbá rajongói és persze a férfiak számára is.

Jennifer Garner esetében is ez történik, ugyanis, ha hihetünk egy bennfentes barátja fecsegésének, a 43 éves színésznő és jóképű kollégája, Patrick Dempsey egy ideje randizgatnak egymással, sőt, a dolog talán már komolyabbra is fordult.

A két színész közt a kémia már a 2009-es Valentin nap című mozi forgatásán megvolt, amit akkor mindenki más is észrevett a stábból, de ők akkoriban házasságban éltek, ezért csak barátságban gondolkodtak. Most viszont, hogy a 49 éves színész és kolléganője is egyedülállóak lettek, egy újabb találkozás alkalmával már másképp nézhettek egymásra.

A találkozás pedig Jen ötlete nyomán meg is történt: a háromgyerekes sztáranyuka kérte meg kollégáját és barátját arra, hogy üljenek be egy kávéra. Ez olyan jól sikerült, hogy nem sokkal később együtt vacsoráztak, ami végül egy együtt töltött hétvégét eredményezett.

Azt nem tudjuk, gyerekeiknek elmondták-e már, hogy találkozgatnak, de a bennfentes barát szerint mindketten komoly kapcsolatban gondolkodnak. Patrick felesége, Jillian Flink tavaly januárban adta be a válókeresetet 15 év házasság után, Jennifer és Ben Affleck pedig nyáron jelentették be, hogy házasságuknak vége. Ők ennek ellenére még mindig egy fedél alatt laknak, igaz, külön épületrészben, és az ünnepeket is együtt töltötték. Döntésüket a gyerekeik érdekeivel magyarázzák, de tény, hogy egyikük sem kezeli valami könnyen ezt a helyzetet.

Sokan úgy vélik, Jennifer feje még mindig tele van kérdésekkel, és hajlamos lehet arra, hogy ne egyen a gondok miatt, ami az alakján is meg fog látszani. Ha így történne, akkor szinte biztos, hogy túl soványnak fogjuk őt látni, hiszen most is elég vékony. A többnyire bio élelmiszereket fogyasztó sztáranyuka igyekszik odafigyelni a táplálkozására, de persze a lelki okok az étvágyat is befolyásolják – ez ellen nem sokat tehet.

Barátai szerint egyébként nagyon házias, és otthon van a konyhában. „Remekül főz, ezért szinte bármikor gondoskodhat arról, hogy finom, vitamindús, egészséges ételek kerüljenek a családi asztalra. Szerintem ő készíti a legínycsiklandóbb, avokádós ’egészséges’ rántottát” – árulta el az edzője korábban.

Jennifer arra is ügyel, hogy egy kicsit több proteint fogyasszon, mint szénhidrátot. Napi 5-6 étkezést iktat be, amelyekkel körülbelül 1600 kalóriát visz be a szervezetébe. Sok vizet szürcsöl el, de ha egy pohár borhoz vagy sörhöz szottyan kedve, annak sem áll ellen.

„Ha pedig egy kocka csokit szeretnék enni, akkor arra sem mondok nemet. Imádom az édességeket, és ezeket nem vagyok hajlandó teljesen kiiktatni az életemből. Szerintem a mértékletesség a jó megoldás” – nyilatkozta korábban a háromgyerekes sztár.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X