Főoldal > AKTUÁLIS > DIETBOX – Lehet egyszerűen és gyorsan is egészségeset!

DIETBOX – Lehet egyszerűen és gyorsan is egészségeset!

diétaDietboxétkezésfőzésreceptspeciális étkezésszénhidrát
0

Írta:

Ha már unod az éhezést, az egyhangú a diétákat, szeretnél változatosabban enni, esetleg speciális étrend szerint étkezel, és eleged van a körülményes bevásárlásokból, akkor itt a megoldás!

Cukkinis húspogácsa, esetleg zöldfűszeres-mandulalisztes tőkehalfilé, netán csokis paleo muffin, vagy tofus rizstészta, talán cheddar sajttal rakott édesburgonya

Mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy ezek közül az ételek közül mind elkészíthető egyszerűen, egészségesen és minőségi alapanyagokból, amit házhoz is visznek Neked?

Ha már unod az éhezést, az egyhangú a diétákat, szeretnél változatosabban enni, esetleg speciális étrend szerint étkezel, és eleged van a körülményes bevásárlásokból, akkor itt a megoldás! A DietBox vacsoradobozaival gyorsan és egyszerűen juthatsz hozzá a legkiválóbb alapanyagokhoz, amikből könnyedén az asztalodra varázsolhatsz egy isteni finom, diétás és egészséges fogást!

Gondolj csak bele, mennyi időt spórolsz meg azzal, ha a bevásárlás, a sorban állás, a cipekedés, az adagok kimérése nem a Te feladatod, és számodra csak a főzés és az elkészült ételek élvezetének az öröme marad. A DietBoxnál bejelölheted, hogy milyen allergéneket, alapanyagokat nem fogyasztasz, vagyis akár laktózmentes, gluténmentes, paleo, vega, vagy fitness ételek közül is válogathatsz, ezen kívül pedig diétás sütemények, és maglisztekből készült paleo kenyér is elérhető az oldalon. Egyetlen étel sem tartalmaz hozzáadott cukrot vagy fehér lisztet, hiszen ezek nem csupán hizlalnak, de az egészségünkre is károsan hatnak.

Mindezek ellenére a DietBox nem a koplalásról szól, hanem az egészséges, finom, és minőségi ételekről. Az ötletgazdák célja az, hogy megmutassák, hogy az egészségtudatos táplálkozás és a diéta nem feltétlenül jelent egyet az egyhangúsággal és az éhezéssel. Olyan különlegességek is elérhetőek az oldalukon, mint pl. a karfiol tésztájú pizza, vagy a csokis paleo muffin, vagyis láthatjuk, hogy a megszokott, klasszikus ételek is elkészíthetőek egészséges formában.

Ráadásul a siker garantált, ugyanis a dobozokban fotókkal illusztrált receptkártya is található, így azoknak sem kell megijedniük, akik esetleg még nem mozognak annyira otthonosan a konyhában. Próbáld ki Te is az egyik finomságot, a megspórolt időt pedig töltsd inkább egy kellemes futással vagy kirándulással!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X