Főoldal > AKTUÁLIS > Kate Moss rémesen néz ki

Kate Moss rémesen néz ki

Kate Mossmodellsztárszupermodell
0

Írta:

A 41 éves modellt így fotózták le a napokban.

Szex, drogok és rock and roll – Kate Moss szó szerint ennek jegyében élte ifjú éveit, és ez talán most, 41 évesen látszik meg rajta legjobban, legalábbis legutóbbi fotóinak tanúsága szerint, amiket Londonban, egy házibuli után készítettek róla lesifotósok.

A szupermodell barátaival és állítólagos új szerelmével, Nikolai Von Bismarckkal távozott egy zártkörű partiról, ahol nem tudhatjuk, mi történt és mi nem, illetve, hogy ki mit fogyasztott. Egy dolog azonban tény: Kate karikás szemekkel, fáradtan, megviselten lépett ki az épületből, és ment ahhoz az autóhoz, amivel a sztár barátaival együtt távozott a helyszínről.

Egyesek szerint nincs abban semmi rossz, hogy nem talpig kifestve kapták lencsevégre a szupermodellt, mások szerint pedig csak a szél miatt látszott ennyire ziláltnak. Megint mások viszont egészen mást hiányolnak: azt az időt és törődést, amit a modellnek anyukaként talán a kislányának kellene megadnia… ez persze az ő dolga, és mivel lánya, Lila Grace már nem csecsemő, az is lehet, hogy ő maga kérte, hadd töltse inkább valaki mással a hétvégét, és majd vasárnap találkozik híres mamájával. A lényeg, hogy Kate a barátaival bulizott át egy szombat estét, és a végén így nézett ki.

Rajongói szerint egy dolog biztos: Kate vonalaira régóta nem lehet panasz – a híres modell manapság komolyabban veszi az egészséges életmód követését, mint valaha. Reggelire általában gyümölcsöt, probiotikus joghurtot és egy szelet teljes kiőrlésű pirítóst eszik. Ebédre és vacsorára pedig sovány hús kerül a tányérjára, például grillcsirke vagy hal, amihez köretként sok friss salátát választ. Kate a nap folyamán kis adag ételeket fogyaszt, de a zsíros és sült falatkákat mindig kerüli.

A 169 cm magas modell manapság már nem kalóriaszegény ételekkel vagy esetleg koplalással szeretné megőrizni alakját, hanem átgondolt étrenddel és rendszeres sporttal, ami heti négyszer másfél óra mozgást jelent számára. Ez egyrészt intenzív kardió, például futás, spinning, lépcsőzés vagy ugrókötelezés, másrészt súlyzós gyakorlatok elegye.

A szupermodell a jóga és a pilates nagy rajongója is, ezért heti egy-egy alkalommal igyekszik ezekre is eljárni. A jógaórákat pedig szívesen fejezi be egy kis meditációval, ami nemcsak relaxálni segít, hanem abban is, hogy egyensúlyba hozza testét, lelkét, szellemét.

Ami pedig szintén az egészségéhez kapcsolódik: a sztár nagyon figyel a bőrápolásra és a megfelelő bőrvédelemre, például soha nem megy napra fényvédő krém használata nélkül. De napozás helyett szívesebben használ barnító krémet – az egyenletes barnaságot és természetesen ragyogó bőrt ígérő St. Tropez termékeit reklámozza is.

„Amióta csak kapható, St. Tropez önbarnító krémet használok, amióta csak kapható. Az első önbarnítómat akkor vettem, amikor először nyaraltam Ibizán, még huszonévesen. Nem akartam, hogy én legyek az egyetlen hófehér bőrű lány a parton” – árulta el a híresség, aki számos sztárral ellentétben sokkal jobban szereti világos bőrszíne helyett a napbarnított árnyalatot.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X