Főoldal > AKTUÁLIS > Gyógyulás és felüdülés egy helyen Hajdúszoboszlón (x)

Gyógyulás és felüdülés egy helyen Hajdúszoboszlón (x)

egészséggyógyfürdőgyógyító kúraHajdúszoboszlóprogramwellness
0

Írta:

Itt az idő, hogy a téli hónapokban is ellátogasson Hajdúszoboszlóra és megtapasztalja a gyógyító kúrák erejét, a wellness kezelések ellazító hatását a szórakoztató programok kombinálásával.

A téli hónapokban is szükség van a kikapcsolódásra és a pihenésre. A hajdúszoboszlói pihenés komplexen kínálja a gyógy és a wellness szolgáltatások gazdag kínálatát, kiváló szálláshelyek széles körét és a szórakoztató programokat. Hajdúszoboszló a téli időszakban is kiváló úti cél az egész család számára, hiszen a fedett élményfürdő a különböző generációk számára egyaránt biztosítja a fürdőzés feltételeit, a wellness-, sport- és szórakoztató szolgáltatások igénybevételét, valamint a szálláshelyek és a város programkínálatában mindenki találhat kedvére való időtöltést.

Tipp: A Pindasweda masszázs valóságos energiabomba testnek és léleknek, próbálja ki az Aqua-Palace élményfürdő wellness részlegén!


Téli ünnepek

Karácsonykor a szálláshelyeken feldíszített karácsonyfák, meglepetés programok és a kiváló szolgáltatások garantálják az ünnepi hangulatot. A szórakozás és a pihenés mellett gasztronómiai kényeztetésben is része lehet azoknak, akik Hajdúszoboszlón karácsonyoznak. Valamint az év vége is különleges ünnep itt, hiszen december 31-én este az „Óévbúcsúztató szilveszteri csergetés” keretében, tűzzsonglőr bemutatóval, szabadtéri koncertekkel és tűzijátékkal zárul az év a fürdővárosban. A helyi szállodák, éttermek is változatos szilveszteri programokkal készülnek, érdemes időben foglalni.

Tipp: Nincs ötlete Karácsonyra, ajándékozzon hajdúszoboszlói felüdülést, válogasson a szálláshelyek kínálatából weboldalunkon!

Gyógykúra

Az újév első hónapjai kiválóan alkalmasak arra, hogy gyógykúrát vegyünk igénybe. A hajdúszoboszlói gyógyfürdőben különböző típusú betegségek esetére, mint a csontritkulás, derékfájás, keringési problémák, vagy a stressz okozta betegségek gyógyítására, is vannak összeállított gyógykúrák, melyek 18 kezelést tartalmaznak. Természetesen választhatóak a 7, 14, 21 napos kúracsomagok is, melyek grátisz szolgáltatásokat tartalmaznak, mint a fürdőbelépés és a szauna használat.  A hajdúszoboszlói gyógyvíz egyedi összetétele révén, a fürdőkúra által segíti a szervezet gyógyulását, feltöltődését, mely része mindegyik gyógykúra csomagnak.

Tipp: Ha legalább 4 napra érvényes, napi 4 kezeléses csomagot vásárol a hajdúszoboszlói gyógyfürdőben, akkor vasárnapra ajándékba kapja a fürdőbelépőt.

A részletes programkínálatról és kedvezményes szállásajánlatokról további információ a www.hajduszoboszlo.hu oldalon, valamint a https://www.facebook.com/hajduszoboszlo.a.feludulohely oldalon található.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X