Főoldal > aktualis > Félmeztelen Brigitte Bardot-vá vált a holland szupermodell

Félmeztelen Brigitte Bardot-vá vált a holland szupermodell

félmeztelenfotóLara Stoneszupermodell
0 0

Írta:

A 31 éves Lara Stone bebizonyította: nem szégyellős típus. Mindent megmutatott!

Semmi sem takarja Lara Stone felsőtestét a Lui magazin újévi, francia különkiadásának készült képeken! A holland szupermodell félmeztelenül állt modellt a fotózáson, bebizonyítva egyrészt, hogy nem szégyellős, másrészt pedig azt, hogy nem csak szóbeszéd, hogy mennyire hasonlít a nála 50 évvel idősebb szexszimbólumra.

Sokak szerint Larát sem túlzás ennek tartani, hiszen nemcsak a mesés karrier jött neki össze, olyan divathazákkal működve együtt, mint például a Calvin Klein, a Louis Vuitton, a Max Mara, a Prada vagy a Versace, hanem a szuper alakot is elérte és megtartotta.

Bár a 31 éves világsztár elismeri, hogy korábban mindent megtett a minél soványabb alakért: fogyasztó tablettákat szedett, illetve sokáig nem tudott leszámolni rettegett démonával, az alkohollal sem. Ennek azonban mára vége, hiszen belátta, hogy csak egészségesen lehet boldog és tartósan sikeres is.

A diétákkal kicsit tovább kísérletezett: kipróbált egy olyan étrendet, melynek értelmében napi 1400 kalóriát fogyasztott, elsősorban sovány proteint, friss zöldségeket, salátákat és gyümölcsöket, illetve egy ideig a mediterrán diétát is követte.

A fogyni akarásért sokan Lara esetében is a modellszakma olykor elképesztő követelményeit okolják, hiszen a 34-36-os méretű ruhákat hordó holland szupermodell is gyakran megkapta már, hogy milyen kövér.

Ezen sokáig változtatni akart, küzdve a nullás méretű, zörgő csontú lányokkal a megrendelők kegyeiért. Később viszont úgy döntött, hogy mindez felesleges, és senki kedvéért nem hajlandó sanyargatni magát.

Manapság a 178 cm magas modell már az egészséges táplálkozást helyezi a fókuszba, és ha csak teheti, sportol is valamit. A sok munka és az anyai teendők mellett kevés ideje jut a mozgásra, de amikor csak teheti, jógázik. Ez a mozgásforma nemcsak azért lett a kedvence, mert átmozgatja és hajlékonyabbá teszi egész testét, hanem azért is, mert lelkét és szellemét is egyensúlyba hozza.

Szexi szingli

Lara magánéletéről annyit tudunk, hogy egyedülálló, miután idén szeptemberben lezárult a válása. David Walliams felesége volt, de úgy tűnik, a britek nagy nevettetője őt nem hangolta már mosolyra… a modell „ésszerűtlen viselkedése” szerepelt a papírjaikon válóokként, de hogy ez pontosan mit jelent, azt nem lehet tudni. A párnak van egy kétéves kisfia, Alfred, aki az egészből valószínűleg semmit sem ért még…

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában