Főoldal > AKTUÁLIS > Jessica Alba edzőcuccban is iszonyatosan dögös

Jessica Alba edzőcuccban is iszonyatosan dögös

alakedzésedzőcuccedzőruhaJessica Albamozgássportszínésznősztártest
0

Írta: and

Jessica Alba nemcsak filmjeivel, hanem szépségének és szuper alakjának köszönhetően is beírta mag&

Jessica Alba nemcsak filmjeivel, hanem szépségének és szuper alakjának köszönhetően is beírta magát a hollywoodi filmek világába. Persze mindezekért a dolgokért meg is dolgozik – ami az alakját illeti, az edzés az egyik hobbija, szóval tulajdonképpen szórakozva hozza magát formába. Nemrég New Yorkban, az ottani divathét idején kapták őt lencsevégre, amikor edzőcuccát stílusos szerkóvá formálva lépett utcára a Sohóban.

A 34 éves színésznő szettje szerintünk nem is annyira pénz kérdése, inkább stílusérzékkel, odafigyeléssel és egy kis ügyességgel alakítható ki. Egy fekete baseball sapka, sportcipő, kardigán, táska és napszemüveg a legtöbb lány szekrényében valószínűleg úgyis ott lapul – ha utánoznád a csinos sztárt, talán ezeket már meg sem kellene vásárolnod. A teendőd csak annyi, hogy felkapj egy színes edző szettet (pluszpont, ha legalább egy élénk szín felfedezhető rajta), és ezzel passzintsd a sötét színű kiegészítőket. Jól hangzik, ugye? Szerintünk egyszerű és nagyszerű.

A hasvillantást – ami Jessicának nagyon jól megy – csak akkor javasoljuk, ha viszonylag lapos a hasad, másképp az ilyen szettek nem mutatnak kifogástalanul. De a rajongói szerint Jessicán minden jól áll, hiszen szuper formában van. Tény, hogy büszke is lehet a vonalaira, hiszen két gyerkőc után is fantasztikus formában van. Elmondása szerint ezt főleg egészséges étrendjének és a sok mozgásnak köszönheti.

jalba2.jpg ()

„Számomra fontos, hogy a gyakorlatok ne legyenek unalmasak. A 45 perces alkalmak jót tesznek nekem mentálisan, de olykor nincs kedvem sportolni. Ilyekor arra gondolok, mennyi minden motivál, például tévé, zene, magazinok, edzőpartnerek… de ha ez sem elég, akkor változtatunk egy kicsit az edzéseken, az mindig feldob” – nyilatkozta korábban Jessica.

Majd hozzátette, hogy önmaga motiválása szerint az is fontos számára, hogy olykor új mozgásformákat próbáljon ki. Ez lehet bármi, a dance aerobiktól a búvárkodásig. A lényeg, hogy élvezze a mozgást, és örömét lelje benne.

2011-ben, második gyermeke születése után elárulta, hogy lassan, fokozatosan szoktatta hozzá szervezetét a mozgáshoz. Eleinte kardiózott, később pedig a Twitteren azt javasolta követőinek, próbáljanak a kardió mellett váltakozó intenzitású intervallum edzést, kis súlyokkal végzett kör-, valamint pliometrikus edzést beiktatni.

Utóbbi gyors, dinamikus mozdulatokból áll. A technika a feszülés-rövidülés váltakozását használja, így érve el az izmok gyorsaságának, illetve az izom-ideg koordinációjának fejlesztését. A biztonságos edzés kedvéért a gyakorlatok megkezdése előtt neked is azt ajánljuk, konzultálj egy tapasztalt edzővel.

Ami pedig az étkezést illeti, a sztármami nem fogyókúrázik, inkább az egészséges ételek fogyasztásában és a mértéktartásban hisz. Ezért követi a South Beach diétát, melynek megalkotója, Dr. Agatston szerint a szénhidrátok két csoportba sorolhatók: vannak „jó” és „rossz” szénhidrátok. 

Ezért kidolgozott egy olyan étrendet, mely csak a jók fogyasztására biztat, mint például a teljes kiőrlésű lisztből készült kenyérfélék vagy zabpehely, illetve alacsony glikémiás indexű ételek, mint számos zöldség és gyümölcs. A diétát hosszú távon étrendként alkalmazva nemcsak a súlyfeleslegednek inthetsz búcsút, hanem egészséged megőrzéséért is sokat tehetsz.

Jessica lapos hasának titka
A szexi színésznő rendszeres edzés mellett étrendjével is tesz azért, hogy lapos maradjon a hasa. Kerüli a sült ételeket, a cukros üdítőket, a keményítőt és a szénhidrátokat, ugyanakkor sok sovány húst fogyaszt zöldségekkel, salátákkal. „Minél zöldebb, annál jobb!” – vallja a híresség.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X