Főoldal > AKTUÁLIS > Így karcsúsodik Lindsay Lohan

Így karcsúsodik Lindsay Lohan

alakalakformálásbotrányhősdiétafogyásjégszaunaLindsay Lohanszínésznősztártest
0

Írta: and

A sztárok többsége szívesen próbál ki újdonságokat és különféle m&

A sztárok többsége szívesen próbál ki újdonságokat és különféle módszereket, ha egészségük, szépségük, vagy alakjuk megőrzéséről van szó. Így van ezzel Lindsay Lohan is, aki nemrég hidegterápiás kezelésre, más néven jégszaunázni ment.

A krioterápiaként is emlegetett kezelés lényege, hogy a testet rövid időre, körülbelül 2-3 percre mínusz 120 és 170 fok közötti hőmérsékletre hűtik le. A kis kabinban száraz hideg van, ami nemcsak azt teszi lehetővé, hogy testünk, bőrünk ne sérüljön, hanem azt is, hogy kihasználhassuk a jégterápia áldásos hatásait.

A szélsőséges hőmérséklet-változás hatására egész sor biokémiai folyamat játszódik le a testünkben, és hosszú listát írhatnánk arról, hogy ez miért jó: megszűnik a fáradságérzet, a túlterhelt izmok ellazulnak, regenerálódnak. Fokozódik a bőr, a nyálkahártyák és a belső szervek vérkeringése, és megfigyelhető az ödémák csökkenése, a gyulladáscsökkentő hormonok termelődése is, ami újabb pluszpont, ha egészségi állapotunk javítását, vagy épp megőrzését nézzük. 

A jégszaunázás a narancsbőrrel küzdők és fogyni vágyók kedvence is lehet, ugyanis a bőr állapotát javítja, emellet egy kezelés hatására több mint 500 kalóriát égethet el a szervezet. Ez annyi, amit egy óra kemény spinning órával, vagy kardió edzéssel faraghatnánk le.

Alighanem Lindsay is egészsége, illetve alakja megőrzése miatt választotta a jégszaunát, hiszen ő is arra vágyik, mint mindenki más: szeretné jól érezni magát a bőrében, illetve azt is, hogy minden fürdőruha ilyen jól álljon rajta, még nagyon sokáig.

lindsay2.jpg ()

És ha már az előbb a kalóriaégetést emlegettük, Lindsay-ről azt beszélik, hogy még 2013-ban teljesen belebolondult egy szuper zsírégető mozgásformába, a spinningbe, és ezzel őrzi alakját. „Nemcsak felpörget, hanem a kalóriákat is vadul égeti. Egy óra edzés 700-800 kalória mínuszt jelenthet” – mondta.

Étrendjében is a kiegyensúlyozottságra törekszik. Reggelire 2-3 tojás fehérjéből készült rántottát és zöldségeket fogyaszt, ha pedig édességre vágyik, megeszik egy banánt is. Ebédre sovány pulyka vagy csirkehús a menü paradicsommal és leveles salátával, vacsorára pedig gyakran eszik lazacot zöldségekkel és olíva olajjal.

Kedvenc italai, a 100%-os gyümölcslevek és a light kóla sincsenek tiltólistán, ezeket bármelyik napszakban fogyaszthatja. Tízóraira és uzsonnára is igyekszik egészséges ételeket enni, például fagyasztott gyümölcsöket, mandulát vagy egy almát.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X