Főoldal > AKTUÁLIS > Fergie a legdögösebb fesztivál-anyuka

Fergie a legdögösebb fesztivál-anyuka

alakanyaBlack Eyed PeasbulicsinosénekesnőFergiefesztiválgyermeköltözéksztárszüléstest
0

Írta: and

Fekete kalap, vagány napszemüveg, színes póló, farmersort és motoros csizma. Fergie ebben a szerelé

Fekete kalap, vagány napszemüveg, színes póló, farmersort és motoros csizma. Fergie ebben a szerelésben bármelyik fesztiválon megjelenhetett volna, de nem tette, inkább kisfiával, Axllel sétált a Los Angeles-i napsütésben egy szép júliusi napon, és láthatóan nagyon jól érezték magukat együtt.

A 40 éves sztáranyuka és ennivaló csemetéje ráadásul össze is öltöztek, hiszen a kissrác szintén színes kendőben és cipőben lépkedett híres anyukája mellett, amitől az összkép csak még aranyosabb és trendibb lett.

A Black Eyed Peas énekesnője nemcsak a megjelenésére, illetve a stílusos összképre, hanem alakjára is odafigyel. Évóta tartja magát alacsony kalória- és zsírtartalmú étrendjéhez, ám sem a zsírokat, sem a szénhidrátokat nem mellőzi teljesen. Elmondása szerint ahhoz túlságosan is szereti a hamburgereket és a pizzát, hogy ezt meg tudja tenni – ehelyett inkább a mértéktartásra igyekszik odafigyelni. 

Az elmúlt évek során részben saját tapasztalatai révén, részben dietetikus segítségével számos kedvencét egészségesebb ételekkel és italokkal tudta helyettesíteni. Így birkahús helyett általában pulyka vagy csirke kerül a tányérjára, a cukrozott energiaitalokat pedig cukormentesre cserélte.

fergie2.jpg ()

Ezen kívül ő is egyetért azokkal, akik szerint az ecet az egyik leghatékonyabb zsírégető és anyagcserét serkentő házi csodaszer, ezért ebből minden nap két kanállal fogyaszt. Korábban kipróbált különböző étvágycsökkentő készítményeket is, például a Hoodiát, de ma már nem próbálja így befolyásolni szervezete szükségleteit, ehelyett a kiegyensúlyozott táplálkozás és a rendszeres testmozgás híve.

Fergie egyébként arról is ismert, hogy sosem hagyja ki az edzést: minden héten legalább 6 alkalommal fut, illetve izzad az edzőteremben. Ennek egyik oka az, hogy megtalálta a neki legjobban tetsző edzésmódokat. „Kardiózom, emellett rezisztencia-edzést végzek, melynek célja az erő és az izomtömeg növelése. Ezen kívül az ugrókötelezés az egyik legújabb kedvencem” – árulta el egy korábbi interjúban.

Fergie tippje, hogy mindig jól érezd magad edzés közben is A Black Eyed Peas énekesnője szerint nemcsak arra kell odafigyelnünk, hogy a hozzánk illő mozgásformákat végezzük az edzőteremben, hanem a megfelelő sportruházatra is. A nagyobb mellű lányoknak azt javasolja, inkább viseljenek két sportmelltartót sportolás közben, hiszen így a legtöbb gyakorlatot minden kellemetlenség nélkül végezhetik, sőt, kimondottan jól érezhetik magukat a bőrükben, ha mindenütt megfelelő tartás mellett dolgoztatják a testüket.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X