Főoldal > AKTUÁLIS > Ritkán látni Beyoncét ilyen laza cuccokban

Ritkán látni Beyoncét ilyen laza cuccokban

alakBeyoncédiétadivaténekesnőfogyáshízásJay Zöltözködéstáplálkozástesttúlsúly
0

Írta: and

Beyoncé-t általában csodás szettekben látjuk a vörös szőnyegen és különböző

Beyoncé-t általában csodás szettekben látjuk a vörös szőnyegen és különböző rendezvényeken, melyekre meghívják. A 33 éves világsztár általában csinosan és elegánsan öltözködik, olykor sportosan elegánsan, de az mindenesetre tény, hogy ritkán mutatkozik szakadtan.

Legutóbb viszont ez történt – már ami a farmernadrágját illeti, ugyanis egy szaggatott, magas derekú farmerban lépett utcára New York City-ben. Az énekesnő persze most is stílusos volt: egyszerű, hátra fogott frizurával, napszemüveggel, színes magassarkúval és egy fekete alapon fehér feliratos toppal egészítette ki szettjén, melyen ez állt: soha ne felejts el köszönetet mondani.

A szexi világsztár a rajongók szerint ezt számtalan okból megteheti, többek közt csodás vonalaiért is hálás lehet. De ezeket persze neki is meg kell dolgoznia, amit nem is tagad. Rendszeresen sportol, odafigyel az egészségére, és olykor új étkezési szokásokat, étrendeket is kipróbál – nem diétázik, mert ezek sikerében már nem hisz, inkább a táplálkozásán változtat.
 
Így 2013-ban a vegán étrend követője lett férjével, Jay-Z-vel. A dolog úgy indult, hogy karácsonyig nem esznek állati eredetű táplálékot, de annyira bejött nekik ez az étrend, hogy 2014 első hónapjaiban is a sztárpár húsmentes mindennapjairól cikkeztek a lapok.
 
beyoncelaza2.jpg ()Ha kitartanak elhatározásuk mellett, könnyen lehet, hogy évekre vegánok akarnak majd maradni. Jay-Z is írt erről egy korábbi blogbejegyzésében. „A pszichológusok azt mondják, 21 nap kell ahhoz, hogy legyőzd egy régi szokásod, vagy kialakíts egy újat. A 22. napon már nyert ügyed van.”

„Egy nagyon jó barátom vegán, és ő bátorított, hogy próbáljam ki egy ideig a csak növényi alapú reggelit. Nekem bevált, sokkal jobban érzem így magam. És egyszerűen helyes lépésnek tűnik, hogy így étkezzem” – folytatta.
 
Felesége pedig úgy tűnik, ebben is remek partner, ahogyan néha a közös edzésekben is. Ha ezt nem tudják összeegyeztetni, az énekesnő akkor sem csügged, inkább intenzív edzéseken izzad a konditeremben.
 
Beyoncé a reggeli edzések rajongója
Korábban elárulta, hogy hetente legalább öt alkalommal sportol, amit igyekszik a reggeli órákra időzíteni. „8:30 körül eszem egy kis gabonapelyhet, majd körülbelül fél óra elteltével kezdek edzeni. 30 percnyi kardióval indítok, majd 45 percig súlyzós edzés, guggolások, kitörések, fekvőtámaszok következnek” – nyilatkozta korábban a híresség.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X