Főoldal > AKTUÁLIS > Szexisek és zsírt égetnek!

Szexisek és zsírt égetnek!

alakanyagcserediétaétkezésfitneszfogyásszépségsztártáplálkozástesttippwellnesszsírégetés
0

Írta: and

 Hollywoodban se szeri, se száma a zsírégető praktikáknak, persze nem mindegyik módszer tuti, főként

 
Hollywoodban se szeri, se száma a zsírégető praktikáknak, persze nem mindegyik módszer tuti, főként nem az elrugaszkodott sztáros „heppek”. Úgyhogy most csak azokat a mozgásformákat és diétafogásokat mutatjuk meg, amiket bátran próbálj ki, mert tényleg működnek.

Cameron Diaz

Hollywood legsportosabb sztárja már elmúlt negyven, de alakját bizony sok huszonéves is megirigyelheti. A Charlie angyalai, a Kéjjel-nappal, a Rossz tanár, a Csajok bosszúja és a Szexvideó című mozikból is ismert világsztár a húszas évei végén ismerte fel, hogy életmódváltásra van szüksége: egészségesebben kezdett étkezni, proteindús étrendre váltott és beiktatta életébe a rendszeres mozgást, ami nélkül rövidesen már el sem tudta képzelni az életét.

Cameron tippje: érdemes olyan zsírégető mozgásformát választanod, amit örömmel csinálsz. Neki a futás az egyik kedvence ebből a szempontból, de mivel úgy gondolja, a túl sok ebből is megárthat az ízületeknek, általában rövidebb ideig fut, de tempósan. „Ha nincs sok időd edzeni, néhány sprint és utána pár súlyzós gyakorlat is fokozhatja a szervezeted zsírégetését” – tanácsolja.

Victoria Beckham

Hol vannak már azok az idők, amikor Victoriát szinte csak egészségtelen fogyókúrás módszereiről ismertük? A Spice Girlből lett divatikon mára nagyon megváltozott, amit nemcsak boldog, kiegyensúlyozott családi élete, hanem mértékletes zsírégető módszere is jól mutat.

Victoria tippje: manapság már azt vallja, hogy nem az étel megvonásával, hanem a megfelelő edzésmódokkal szeretné megőrizni az alakját. Ezért napi 6-8 kilométert fut, és olykor táncol, emellett pedig a Hypoxi módszer nagy rajongója. Ennek lényege, hogy egy nagy, tojás alakú gépben, vákuum és túlnyomás alatt kell bicikliző mozgást végezni. Felpezsdíti a vérkeringést, beindítja a zsírraktárak csökkenését, elősegítve a karcsúsodást, a feszesedést.

Beyoncé

A szexi énekesnő nőies alakja sokat változott az elmúlt évek során: volt vékonyabb, teltebb, és elmondása szerint kicsit duci is, amikor várandóssága után – érthető módon – 26 kilóval mutatott többet alatta a mérleg. Ő viszont ekkor sem esett kétségbe, ugyanis van egy-két remek zsírégető tipp a tarsolyában.

Beyoncé tippje: azt mindannyian tudjuk, mennyire fitt és mennyit táncol, de arról fogalmunk sem volt, hogy egy ennél is egyszerűbb trükk segít neki fokozni a zsírégetést. A sztár naponta legalább hat pohárnyi jeges vizet kortyolgat el, ami német kutatók vizsgálata szerint is serkenti az anyagcserét, és felpörgeti a zsírégetést: kiszámolták, hogy egy év alatt ezzel a módszerrel plusz 2-3 kilót lehet fogyni.

beyonceklip3.jpg ()

Heather Morris

A Glee – Sztárok leszünk című sorozat Brittanyjának fontos az egészsége, ezért nemcsak a finomságok tekintetében óvatos, hanem a sportot is rendszeresen beiktatja az életébe. Nyitott az új mozgásformákra, és szinte mindent kipróbál, amit csak lehet. Így jutott el kedvenc zsírégető mozgásformájához is.

Heather tippje: a Piloxing, ami nem más, mint a Pilates, a boksz és a tánc keveréke. Így minden megvan benne, amire Heathernek szüksége lehet: változatosság, szórakozás, kihívás, és persze tánc, amit annyira szeret. „A Piloxing amellett, hogy remek móka és nagyszerű erősítési technika, még kiváló zsírégető módszer is: egy edzésen legalább 500 kalóriát lehet elégetni” – áradozott róla. Nem is csoda, ha Heather mellett Vanessa Hudgens és Hilary Duff is kipróbálta és megszerette ezt az edzésmódot.

Fotó: Profimedia – Red Dot

A teljes cikket az összes sztárpraktikával keresd a Wellness magazin legfrissebb számában!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X