Főoldal > AKTUÁLIS > Jennifer Lopez kibékült az exével?

Jennifer Lopez kibékült az exével?

békülésférjgyerekekikrekJ.LoJennifer Lopezpárkapcsolatpasiszakításszépségszerelemsztárveszekedés
0

Írta: and

Jennifer Lopez és Casper Smart kapcsolata véget ért – állítólag, de a világsztárt &

Jennifer Lopez és Casper Smart kapcsolata véget ért – állítólag, de a világsztárt és a nála 18 évvel fiatalabb táncost az utóbbi időben egyre többet látják együtt. Nemrég azt olvastuk, hogy csókolózáson kapták őket, majd egy olyan hírre klikkeltünk rá egy külföldi weboldal böngészése közben, amelyből megtudtuk: a híresség ikreit vitték „családi kiruccanásra”.

A 45 éves J. Lo lazának és kipihentnek tűnt, amikor hétéves csemetéivel, Emme-el és Maxszel kiszállt autójukból a calabasasi benzinkútnál, ahol lencsevégre kapták őket a 27 éves Casper társaságában.

jlobekul2.jpg ()Bár nemrég egy interjúban azt állította, egyedülálló, a rajongók többsége úgy gondolja, kibékült táncos exével, vagy legalábbis nagyon efelé tart a dolog, hiszen a közösen töltött szabadidő – főleg a világsztár gyerekeit is bevonva a közös programba – nagyon árulkodó…

A híresség egyébként simán meghódíthat bárkit, akit csak szeretne, hiszen 45 évesen is elképesztően jól néz ki. Elmondása szerint az a titka, hogy mindig rendesen megreggelizik, ami egész délelőttre elegendő energiát ad neki, másrészt pedig nem ijed meg a kemény edzésektől.

A kétgyerekes sztáranyuka tavaly azt is elárulta a sajtónak, hogy az étrendjén is változtatott: vegán lett, de csak egy rövid időre. „Volt 4-5 pluszkiló rajtam, amitől sehogy sem tudtam megszabadulni, ezért úgy döntöttem, valami egész másba kezdek, mint amiket eddig próbáltam” – magyarázta.

„A vegán étrend mindig szimpatikus volt számomra, ezért döntöttem úgy, hogy kipróbálom. 5 hétig nem ettem húst, tejtermékeket, és ezt gluténmentes táplálkozással egészítettem ki” – árulta el az énekesnő. Majd hozzátette, elég küzdelmes volt ez a néhány hetes diéta, de végül is megérte, mert teljesítette célját: leadta a vágyott 4-5 kilót.

„Jobban érzem magam, ha formában vagyok, és tudom, hogy mindent megteszek saját magamért. Ha azt szeretnénk, hogy mások szeressenek minket, először magunkkal kell megfelelően törődnünk” – vélekedett.

jlobekul3.jpg ()

J. Lo a hétköznapokon is sokat tesz egészsége megőrzéséért. „Igyekszem 8 órát aludni, 2-3 liternyi szénsavmentes ásványvizet elszürcsölni, valamint nem iszom alkoholt és nem dohányzom” – mondta egy korábbi interjúban. Majd hozzátette: nincsenek extra igényei, de szeret például masszázzsal felfrissülni, ami a narancsbőr ellen is hatékony „csodaszer” lehet.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X