Főoldal > AKTUÁLIS > Miley Cyrust megcsalta a pasija?

Miley Cyrust megcsalta a pasija?

divatkapcsolatMiley CyruspárSchwarzeneggerszépségszerelemsztártrend
0

Írta: and

Miley Cyrus és Patrick Schwarzenegger románca sokakat meglepett Hollywoodban, másik pedig abban voltak biztosak, hogy az imm&

Miley Cyrus és Patrick Schwarzenegger románca sokakat meglepett Hollywoodban, másik pedig abban voltak biztosak, hogy az immár hónapok óta tartó szerelem bizony nem lesz túl hosszú életű. Ezt a pár úgy tűnt, megcáfolja – eddig. Ugyanis a napokban felröppentek olyan hírek, melyek szerint Patrick megcsalta Miley-t, akinek bizalma megingott a srácban.

Arnold Schwarzenegger fia állítólag mexikói nyaralásán került közel egy csinos lányhoz, de hogy vajon egy kis flört, vagy annál több is történt-e köztük, azt csak ők tudhatják biztosan. Miley mindenesetre egyedül ment bulizni Hollywoodban, méghozzá egy nagyon dögös, vékony pántos, fekete overallban, ami megmutatta tökéletes alakját.

A 22 éves híresség büszke is lehet a testére, amit elmondása szerint átgondolt étrendjének és a Pilatesnek köszönhet. „Az edzéseknek hála nemcsak fittebb és erősebb lettem, hanem javult a testtartásom, és látványosabbak a hasizmaim” – árulta el egy korábbi interjúban.

Miley egyébként a kardió edzések nagy rajongója is, ezért a heti 5-6 alkalommal beiktatott Pilates órák után önszorgalomból még bicajozik, úszik, fut vagy lépcsőzik egy kicsit. Ez segített neki abban is, hogy korábbi, néhány kilós súlyfeleslegétől megszabaduljon.

mileypatrick2.jpg ()

A mozgás mellett odafigyel az étkezésre, de azt nyilatkozta, hogy nem fogyókúrázik. Sokáig az 5 faktoros diéta szerint táplálkozott, melynek értelmében napi öt étkezést iktatott be. Ezek során vitte be szervezetébe a rostokat és ballasztanyagokat, fehérjéket, vizet, kevés zsírt és szénhidrátot.

De némi változtatásra kényszerült az étrendjében, amikor kiderült róla, hogy laktózérzékeny, vagyis az elfogyasztott tejben lévő tejcukor nem szívódik fel szervezetében. Ez számos egészségügyi problémához vezethet, ha nem ismerik fel időben, de Miley-nál komoly gondok szerencsére nem jelentkeztek.

Mindössze annyi történt, hogy a korábban megszokott dolgok helyett laktózmentes termékeket vásárol, melyek ízét olykor még jobban is élvezheti a hagyományos ételek-italokénál. „Nagyon megszerettem ezeket, és örülök, hogy így is teljes életet élhetek” – nyilatkozta korábban.

Ami a nasikat illeti, Miley szívesen majszol tökös pitét, gumimacikat, cukorkákat vagy ananászos pizzát, de jól tudja, hogy ezekkel az egészségtelenebbnek számító kedvenceivel nem eshet túlzásba. Ezért mindig tart magánál egy kis zacsiban kesudiót, amivel csillapíthatja a rátörő éhséget két étkezés közt.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X