Főoldal > AKTUÁLIS > Kate Winslet fürdőruhában mutatta meg magát

Kate Winslet fürdőruhában mutatta meg magát

alakdiétadivatfogyásfürdőruhaszépségsztártest
0

Írta: and

 Kate Winslet Ausztráliában forgatja legújabb filmjét, a The Dressmakert, és ha van egy kis szabadideje, azt

 
Kate Winslet Ausztráliában forgatja legújabb filmjét, a The Dressmakert, és ha van egy kis szabadideje, azt nemcsak a családjával töltött időre fordítja szívesen, hanem arra is, hogy megmártózzon a tengerben.
 
Róla nem készülnek túl gyakran fürdőruhás képek, ezért is kapták fel a fejüket a rajongók arra a fotósorozatra, ami egyrészes, fekete fürdőruciban mutatja meg kedvencüket a parton. A 39 éves színésznő összefogott hajjal, arany ékszereit és karkötőjét magán hagyva csobbant egyet, szerintünk valószínűleg smink nélkül. A lényeg nem az volt számára, hogy tökéletesen nézzen ki, de szerintünk ez így, természetes megjelenésével is sikerült neki.
 
Bár sokan kritizálják a sztárt, hogy most jó pár kilós felesleget cipel magán, Kate láthatóan remekül érzi magát a bőrében. Ebben nagy szerep jut párjának, Ned Rocknrollnak és közös gyereküknek, a 13 hónapos Bearnek, valamint a színésznő előző kapcsolatából született Miának és Joe-nak.
 
A színésznőnek nagyon fontos a család, elmondása szerint csak úgy lehet kiegyensúlyozott és sikeres a karrierjében, ha a magánélete is rendben van. A súlyát érintő kritikák pedig szerintünk nem igazán érdeklik, hiszen nem is akar a nádszálvékony sztárok táborába tartozni.
 
Kate mindig is büszke volt nőies vonalaira. Saját bevallása szerint évekkel ezelőtt kibékült a testével, és mióta elfogadta magát olyannak, amilyen, nem szenved a jojó-efektustól. Formája megtartásában persze szerepe van annak is, hogy odafigyel a helyes táplálkozásra, és arra, miből mennyit eszik.

katewinslet2.jpg ()
 
„Ha valamit megkívánok, akkor abból engedélyezek magamnak egy kicsit, de a mértéktartásra igyekszem figyelni. A harmadik terhességem során szerencsére nem volt sok gondom azzal, hogy folyton megkívántam dolgokat… egyetlen ital volt, a narancslé, amiből bármennyit meg tudtam volna inni, de ez volt minden. Bárcsak mondhatnék valami érdekesebbet” – mondta egy interjúban.
 
Kate az edzőtermeket soha nem zárta a szívébe, és saját bevallása szerint ideje sem lenne lejárni valahová edzeni, így otthon mozog: beszerzett egy Pilates DVD-t, melyre ha épp otthon van, minden nap legalább 20 percet tornázik.
 
Ha viszont forgat valahol, vagy épp utazik, akkor igyekszik az ottani lehetőségeket kihasználni, hogy mozogjon egy kicsit: sétál, gyorsabban gyalogol, biciklit bérel, vagy épp úszik egyet, ahogy Ausztráliában is tette.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X