Főoldal > AKTUÁLIS > Dannii Minogue még sosem volt ennyire szexi

Dannii Minogue még sosem volt ennyire szexi

aktuálisalakdivatfitneszfotószépségsztárwellness
0

Írta: and

Ha Dannii Minogue-ról neked is az ugrik be, hogy Kylie Minogue hugicája, nem mellékesen kisgyerekes anyuka, akkor ideje má

Ha Dannii Minogue-ról neked is az ugrik be, hogy Kylie Minogue hugicája, nem mellékesen kisgyerekes anyuka, akkor ideje másképp gondolnod rá: a 42 éves hírességről nemrég szuperszexi fotósorozat készült, amin bebizonyítja, hogy negyvenes évei elején járva dögösebb, mint valaha.

Dannii az InStyle magazin ausztráliai kiadásának állt modellt, a róla készült fotókat a lap októberi számában lehet majd látni. És biztosan sokan akarják majd megnézni a képeket, hiszen az énekesnőből lett X-faktoros mentor elképesztően jól néz ki mindegyiken. Akár egyrészes fekete fürdőruhát visel, akár elegánsabb, szürke selyemruhát.

A híresség azt is elárulta, hogy csak a fotózásokra és egyéb sajtóeseményekre csípi ki magát, de szabadidejében lapos talpú cipőbe bújik, és élvezi, ha csak otthon lehet, főzőcskézhet, vagy négyéves kisfiával, Ethannel játszhat.

danii2.jpg ()

„Azt nem hiszem, hogy hétévesen már a karrierjén fog dolgozni. Én annak idején annyi voltam, amikor először felléptem, de a kisfiamnál más lesz a helyzet. Azt nem tudom, mi érdekli majd, ha nagyobb lesz, de az biztos, hogy a sportokban nagyon jó: az apukája sokféle mozgásformát megmutatott már neki, és a legtöbbet élvezte. Aktív, ügyes kissrác” – mesélte a lapnak.
 
„Imádom a kisfiamat. Ha a karomban tarthatom, minden stressz megszűnik számomra. Nekem ő a legfontosabb a világon” – mesélte egy korábbi interjúban. Majd hozzátette, hogy a kicsit olykor nemcsak ölelgeti, hanem emelgeti is, amivel hatékonyan hozzájárul kar- és vállizmai erősítéséhez. „Ethan egyre nehezebb, szóval nem tudom, meddig végezhetem ezt a kellemes testedzést” – mondta nevetve.

Dannii azt sem titkolja, hogy a gyereknevelés mellett magára is szán időt, amibe egészségének és fittségének megőrzése is beletartozik. Számos hírességhez hasonlóan ő is megnézi, mit eszik, de ezt nem viszi túlzásba. „Sok friss zöldség és gyümölcs kerül a tányéromra, de ha csokihoz, vagy muffinhoz támad kedvem, azt sem tagadom meg magamtól. Szerintem is a mértéktartás a lényeg, nem pedig az, hogy bárki is koplaljon” – árulta el egy korábbi interjúban.

A rendszeres testmozgásra jóga és Pilates órákon, illetve hasizom-erősítő gyakorlatokkal kerít sort. „Emellett van még egy trükköm: a Power Plate. Ez a sporteszköz vibráció segítségével bírja munkára a testem izmait, sőt, a narancsbőrrel is hatékonyan veszi fel a harcot. Nekem elhihetitek” – mondta. 

danii3.jpg ()

Dannii szépségtrükkjei

Amikor pedig szépségének és üde arcbőrének titkáról kérdezték, Dannii elárulta, hogy sok vizet iszik, amivel belülről hidratálja szervezetét. Nyáron pedig smink helyett inkább magas faktorszámú fényvédő krémet, no meg egy kis önbarnítót használ. Ezzel nemcsak bronzos hatást ad arcának, hanem – megfelelően alkalmazva – bőre ragyogását is fokozni tudja.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X