Főoldal > AKTUÁLIS > Milyen Jennifer Aniston illata?

Milyen Jennifer Aniston illata?

edzésfitneszmozgásparfümszínésznősztárwellness
0

Írta: and

Jennifer Aniston a közelmúltban mutatta be új parfümjét, a J by Jennifer Anistont, amit rajongói már nagy

Jennifer Aniston a közelmúltban mutatta be új parfümjét, a J by Jennifer Anistont, amit rajongói már nagy érdeklődéssel vártak. A világhírű színésznő azt mondta az illatkompozícióról, hogy remek alternatíva azoknak, akik a friss gyümölcsös vagy virágos aromák helyett valami másra vágynak idén nyáron.

„Ez a parfüm leginkább egy óceánban töltött napra emlékeztet. Pihentető, de egyben frissítő is. Sós illatjegyeket tartalmaz, de vízililiom, magnólia, szantálfa, bourbon vanília és pézsma is felsejlik benne” – árulta el a színésznő.

jen3.jpg ()Majd hozzátette, hogy az illat kiegészíti 2011-ben megjelent első parfümjét, a Lolavie-t. „Az egy tiszta, nőies illat. Arra emlékeztet, amikor megérkezel a strandra, és friss illatodhoz egy kis naptej és homok illata keveredik” – mondta.

Azt pedig még a Lolavie megjelenésekor hangsúlyozta, mennyire fontos számára az óceán. „Kaliforniai lány vagyok, ezért az óceán nemcsak az életem része, hanem az illatát az egyik legfelemelőbb élménynek is tartom, amiben valaha részem volt” – magyarázta.

A Jóbarátok sztárja azért is örül az újabb illat megjelenésének, mert régóta fontosak számára az illatok, illetve saját illatkompozícióinak megalkotása. „Már az első parfümöm előtt is sok barátomnak készítettem illatosított testápolót szülinapokra, esküvőkre, babaváró bulikra. Mindenkinek valami hozzá illőt, valami személyeset alkottam. Ezért egyértelmű volt számomra, hogy boldogan élek a saját parfüm készítésének lehetőségével” – mondta korábban.

Jen persze a parfümkészítés mellett a filmezést sem hanyagolja el: nemrég fejezte be a Cake és a Förtelmes főnökök 2 forgatását, a Squirrels to the Nuts című produkció pedig már az utómunkálatainál tart.

jen2.jpg ()Sokan nem is értik, a 45 éves színésznőnek hogyan marad ideje önmagára, és arra, hogy a pletykák ellenére is boldogan éljen szerelmével, Justin Theroux-val, illetve hogyan tudja beilleszteni napirendjébe a rendszeres sportot. A híresség szerint viszont minden elhatározás és időbeosztás kérdése: ha valamit igazán szeretne, arra szán is időt.

Az egészséges étkezést pedig már csak azért sem nehéz beiktatnia a mindennapokba, mert két séf gondoskodik arról, hogy a legfinomabb, alacsony kalóriatartalmú ételek kerüljenek az asztalára. Ezt állítólag heti 225 ezer forintjába kerül. A színésznőről egyébként sokan tudják, hogy nem eszik fehér lisztből készülő ételeket, kerüli a cukrokat, de szereti például a quinoát, a friss salátákat, zöldségeket, gyümölcsöket, halféléket és a halolajat.

Jen egyébként is nagyon odafigyel az egészségére, és arra, hogy mindenből a lehető legjobbat biztosítsa magának: egy külföldi lap értesülései szerint havi 4 millió 400 ezer forintnak megfelelő dollárt költ csak szépségápolási szerekre, ennek negyedét szánja bőrápolásra.

Ami pedig a rendszeres mozgást illeti, szinte minden nap sportol valamit, hiszen nála az edzés már életformává vált. Kedvencei a Pilates, a jóga és a jógalozófia. Ez utóbbit a módszer kitalálója, egyben Jen személyi trénere és barátja, Mandy Ingber oktatja a hírességnek.

jen4.jpg ()„Emellett minden reggel 40 percet edzek. Cross trainingezek felülésekkel, futással és súlyzós gyakorlatokkal. Amikor nemrég a térdsérülésem hátráltatott, nem edzhettem olyan keményen, de talán nem is baj. Néha nem baj, ha az ember lánya kerekdedebb egy kicsit” – mondta nemrég egy interjúban a világsztár.

Jen és a “csodavíz”
A világsztár nemrég a Smartwater reklámarca lett. A víz különlegessége, hogy speciális eljárással tisztítják, mely elkülöníti, tisztítja, majd újra csoportosítja a víz molekuláit, így még tisztább vizet, illetve talán még kifogástalanabb íz-élményt biztosít a fogyasztóinak. Jennifer állítólag rajong ezért a „csodavízért”, és hisz abban, hogy egészsége, illetve szépsége megőrzését is segíti.

Fotó: Profimedia – Red Dot

 

Egészségügyi sóterápiával az allergia ellen

Vigyázz a rejtett cukortartalommal, válassz helyesen rágógumit!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X