Főoldal > AKTUÁLIS > Lesd el Miranda Kerr frissítő nyári szépségtrükkjét!

Lesd el Miranda Kerr frissítő nyári szépségtrükkjét!

frissítőgasztrojógakókuszolajKora OrganicsMiranda Kerrnyárszépségápolásszépségtrükktáplálkozás
0

Írta: and

Ez lesz az idei nyár legnagyobb bulija! Miranda Kerrnek egyetlen perc is elég, hogy kicsit felfrissítse magát. A

Ez lesz az idei nyár legnagyobb bulija!

Miranda Kerrnek egyetlen perc is elég, hogy kicsit felfrissítse magát. A szupermodellt nemrég egy fotózás szünetében kapták lencsevégre, amikor bevetette nyári szépségtrükkjét, egy frissítő, citrusos testpermetet.

„Nagyon szeretem a Kora Organics testpermetet, mert frissíti és fiatalítja a bőrt” – írta a róla készült fotóhoz megjegyzésként a szupermodell, akinek a rajongók szerint bőrfiatalításra semmi szüksége, hiszen így is szép, fiatal és friss az arcbőre.

Orlando Bloom 31 éves ex-kedvese viszont ragaszkodik ehhez a termékhez, számára a nyári szépségápolás és frissességmegőrzés egyik alapvető eszköze ez a testpermet. Elmondása szerint a nagy forróságban ki sem lép a lakásból anélkül, hogy ez a citrusos, narancsos, bergamotos, aloe verás spray ne lenne a táskájában.

Sokan úgy gondolják, ez mégis csak túlzás, hiszen a bőr energetizálását és fiatalítását ígérő testpermet 37 euróba, vagyis több mint 11 ezer forintba kerül. Mi viszont azt tanácsoljuk, az ötletet mindenképpen lesd el Mirandától, és vadássz hasonló termékekre a boltokban, mert a kánikulában hasznodra válhatnak!

Az ausztrál modell egyébként nemcsak arról ismert, hogy mindig szép és ápolt a bőre, hanem egészséges életmódjáról és kiegyensúlyozottságáról is. Bár nemrég elváltak útjaik Orlando Bloommal, Miranda nem keseredett el, sőt, próbál minden percet boldogabban és optimistábban megélni, mint valaha.

A munkát sem viszi túlzásba, mert az elmúlt évek során megtanulta, hogy testének és lelkének is szüksége van a kikapcsolódásra. Ezért vagy barátnőivel tölti az időt, vagy hároméves kisfiával, Flynnel élvezi a gondtalan perceket.

Miranda nemrég egy interjúban elárulta, hogy a szülés után egy kemény planking gyakorlatsor segítségével lett újra izmos a hasa. De ha teheti, inkább a kímélőbb, testnek-léleknek hasznos mozgásformákat részesíti előnyben, például a jógát.

„A jógát nagyon szeretem, hiszen nemcsak a testemnek, hanem a lelkemnek is szüksége van rá” – mesélte a 175 cm magas modell. Azt sem titkolja, hogy a diétákban nem igazán hisz, de a kisfia születése után mégis rávette magát a változtatásra: vércsoport-diétával fogyott le.

profimedia-0195308907.jpg ()„Ez nem jelentett lemondást számomra, hiszen csak azzal járt, hogy kevesebb húst ehettem, amit egyébként sem fogyasztok túl gyakran. Ehelyett a bio zöldségek és gyümölcsök híve vagyok, amiből a terhességem alatt és azután is szinte bármennyit ehettem – magyarázta.

Miranda úgy érzi, ha egészségesen étkezik, az energiája is több. Gyakran kerül spenót, brokkoli vagy avokádó a tányérjára, de néha nem tud ellenállni kedvencének, a sültkrumplinak sem. Valljuk be, ez nem látszik meg rajta…

Miranda és a kókuszolaj

A biokozmetikumok mellett a sztár kókuszolajjal is tesz szépsége és alakja megőrzéséért. „Minden nap négy evőkanállal eszem belőle – salátákon vagy a zöldteámban elkeverve. Egy napot sem bírnék ki nélküle. Nemcsak fogyaszt, hanem a hajra és a bőrre is nagyon jó hatással van” – árulta el.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X