Főoldal > AKTUÁLIS > Túl pici bikiniben feküdt ki napozni Bar Refaeli

Túl pici bikiniben feküdt ki napozni Bar Refaeli

Bar Refaelidiétafogyásfogyókúragasztrotáplálkozás
0

Írta: and

Bar Refaeli éppen jól megérdemelt szabadságát tölti Thaiföldön, Koh Samuin, ahonnan egymás ut

Bar Refaeli éppen jól megérdemelt szabadságát tölti Thaiföldön, Koh Samuin, ahonnan egymás után posztolja a bikinis képeket. Rajongói persze örülnek ennek, sőt, legutóbbi fotóját különösen nagy lelkesedéssel fogadták, ugyanis Bar egy igen aprócska bikiniben örökítette meg magát a strandon.

Az izraeli modell sokak szerint szuperül néz ki a felvételen, mások szerint viszont túl pici bikinit választott a strandoláshoz – szerintük ebből majdnem kilóg mindene. Erről szerencsére szó sincs, Bar semmi olyat nem mutat, ami illetlen volna, mondjuk abban is van igazság, hogy ez a fürdőruha tényleg nem takar el belőle túl sokat…

A 28 éves világsztárról azt beszélik, új szerelmével érkezett a thaiföldi üdülőhelyre, ahol egy luxusszállóban pihennek. Leonardo DiCaprio exe ezt egyelőre nem erősítette meg, de nem is cáfolta. Korábban arról beszélt egy izraeli magazinnak, hogy nehezen talál magának pasit, talán mert nyíltan vállalja komoly szándékait.

Nemrég arról is olvastunk, hogy állítólag az Alkonyat mozikból is ismert Kellan Lutzzal randizik, de ezt a szépség határozottan cáfolta. Új kapcsolatáról egyelőre nem beszél – talán azért, mert nemrég kezdődött, és egyelőre nem akar semmit elkiabálni? Elképzelhető.

Az viszont biztos, hogy új szerelme megnyerte a főnyereményt, hiszen Bar nemcsak gyönyörű és tudatos, hanem még a helyes étkezésre és a rendszeres sportra is figyel – utóbbiban is kimondottan törekszik a változatosságra, az újdonságok megismerésére.

„Nagy kedvencem a lovaglás, mert imádom a lovakat, és szeretek a szabadban sportolni. Emellett szívesen futok, ellipszistrénerezem, súlyzózom, Krav Magázom” – mondta egy korábbi interjúban.

Ez egy izraeli önvédelmi és taktikai módszer, és sokak szerint a kick-boxhoz hasonlít leginkább. A Krav Magát kezdetben katonák kiképzése során alkalmazták. Izraelben ez még mindig így van, de az évek során kifejlesztettek civilek számára is alkalmazható technikákat. A Krav Maga nemcsak önvédelmi, illetve harci technikákat jelent, hanem hozzájárul a kondíció javításához is, hiszen az egész testet átmozgatja.

„Az edzések nagyon izgalmasak és változatosak, hiszen többek közt ugrókötéllel, kettlebellel, bokszkesztyűvel és bokszzsákkal is végzünk gyakorlatokat” – árulta el a szupermodell egy korábbi interjúban.

Majd hozzátette, hogy ilyen változatos és kemény edzések mellett nincs szüksége extra diétára, de ha mégis szeretne pár kilót leadni, akkor néhány napig salátán és sovány csirkemellen él. Ezen kívül viszont eszébe sem jutna őrült fogyókúrákkal sanyargatni a testét.

bar2.jpg ()Elmondása szerint azért is szerencsés, mert egészségtelen falatok helyett az egészséges ételeket szereti. „A kedvencem a sushi, de azért én sem vagyok szent: ha sültkrumplival kínálnak, garantáltan nem tudok nemet mondani” – mondta egy interjúban.

Melyik testrészére a legbüszkébb a szupermodell?

Valószínűleg nem véletlen, hogy aprócska bikinijében úgy fotózta magát, hogy lapos hasa legyen a középpontban. „Büszke vagyok a testemre, főleg a hasamra, ami kemény és feszes. Megdolgoztam azért, hogy ilyen legyen, és manapság is sokat teszek az alakomért” – magyarázta egy korábban adott interjújában a híres modell.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X