Főoldal > AKTUÁLIS > Sokat sejtető ruhában fotózták le Emma Watsont

Sokat sejtető ruhában fotózták le Emma Watsont

diétaEmma Watsonfogyásfogyókúragasztrotáplálkozás
0

Írta: and

Az igazi nők tudják, hogy a kevesebb több. Gyakran az öltözködésnél is ajánlott bevetni ezt az

Az igazi nők tudják, hogy a kevesebb több. Gyakran az öltözködésnél is ajánlott bevetni ezt az alapszabályt, hiszen sokkal dögösebb, ha valaki inkább csak sejttet, mintsem hogy mindenét megmutatná (sőt, ez utóbbi egyáltalán nem is dögös).

Tudja ezt Emma Watson is, aki egy csodálatos, elegáns, ugyanakkor sokat sejtető Vera Wang ruhában jelent meg az idei Oscar-gálán. Öltözékének külön cikket szentelt az egyik brit lap internetes oldala, ahol a rajongók is el voltak ájulva Emma fekete és fémesen csillogó ruhájától, amit Jimmy Choo cipőkkel viselt. 

Persze, sokan azt is észrevették, hogy a ruha elég sejtelmes – ha megfelelő szögben éri a fény, eléggé láthatóvá teszi viselője idomait. Így a színésznő feneke és mellei is kicsit jobban vonzották a tekinteteket a megszokottnál.

A cikket kommentelő olvasók persze most sem fogták vissza magukat: egyeseknek a ruha nem tetszett, másoknak pedig inkább az, hogy – véleményük szerint legalábbis – Emma túlságosan vékony. Az egyik hozzászóló például konkrét fitnesz tanácsot is adott a sztárnak, méghozzá azt, hogy több guggolást kellene csinálnia az edzéseken, hogy formásabb legyen a popója.

A 23 éves színésznő biztosan meglepődne ezen a tanácson, hiszen így is mindent megtesz annak érdekében, hogy alakja vékony, de nőies maradhasson. „Kerülöm a feltűnést, ezért nem szívesen járok edzőterembe. Inkább otthon tornázom, vagy futni megyek a természetbe” – árulta el korábban.

Emma egyébként a golf, a kosárlabdára hasonlító netball és a gyephoki nagy rajongója is. „Óriási bennem a versenyszellem. Ha a gyephoki meccsen veszít a csapatunk, az rettentően érzékenyen érint. Olyankor képes vagyok sokáig lógatni az orrom. A többiek talán még elmennek valahová a meccs után, de én inkább veszek egy forró fürdőt, és közben a vereségen búslakodom” – árulta el egy korábbi interjúban.

emma2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Azt sem titkolja, hogy kifejezetten szeret sportolni, sőt, az izzadás miatt sem érzi magát kényelmetlenül. Nem is érti, a lányok miért félnek attól, ha egy kicsit megizzadnak, ugyanis szerinte nincs annál bájosabb, mint amikor valaki egy kiadós gyephoki meccs után kipirulva, csillogó szemmel jön le a pályáról.

A híresség az étkezésére is odafigyel. Nem helyesli a koplalást és a szigorú diétákat, amiknek ismerősei és csoporttársai alávetik magukat, ő inkább az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozásra törekszik. Nagyon szereti a spanyol és a francia konyhát, új kedvencei viszont az édes amerikai aprósütemények, amelyekből igyekszik mértékkel fogyasztani.

Emma Watson és a divat

A gyönyörű sztár egyik hobbija a divat, aminek nemcsak a gálákra és premierekre készülve hódolhat, hanem reklámokon dolgozva is, hiszen többek közt a Burberry és a Lancome kampányaiban is szerepelt.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X