Főoldal > AKTUÁLIS > Miley Cyrus most túl messzire ment?

Miley Cyrus most túl messzire ment?

diétafogyásfogyókúragasztroMiley Cyrustáplálkozás
0

Írta: and

Miley Cyrusnak már jó ideje szokásává vált, hogy megdöbbenti az embereket, a magánélet&

Miley Cyrusnak már jó ideje szokásává vált, hogy megdöbbenti az embereket, a magánéletében és a színpadon egyaránt. Legutóbbi produkcióját viszont sokan már tényleg túlzásnak érezték: a 21 éves világsztár elfenekelt egy nagydarab táncost a színpadon.

Ez nem az egyetlen olyan pillanat, amivel a híresség kiveri a biztosítékot – elsősorban a koncertjeire vágyódó tinik szüleinél. Előfordul ugyanis, hogy Bill Clinton maszkot viselő férfivel imitál szexjelenetet a színpadon, és az is, hogy kanabisz levelet használ ruhadíszként.

Így sokan nem is csodálkoznak, hogy jó pár szülő egyszerűen nem hajlandó elengedni a gyerekét Miley új, Bangerz turnéjának valamelyik koncertjére. A koncertszervező cég illetékese szerint viszont nincs szó arról, hogy a jegyeladások visszaesése miatt esetleg le kellene mondani néhány bulit. „Nagy, látványos, szórakoztató show lesz ez, minden olyasmivel, amit Miley Cyrustól várhatunk” – nyilatkozta.

Majd hozzátette, hogy a rajongók élvezik a koncerteket, remekül érzik magukat a műsor alatt, és szerinte csak ez számít. Az énekesnő hasonló véleményen van, gondolatait a Twitteren osztotta meg a világgal: „ne mondjátok, hogy nem figyelmeztettelek titeket… most üljetek vissza a helyetekre, lazítsatok, és élvezzétek a show-t”.

A Disney sztárból lett botrányhős új turnéját máris lélegzetvisszafojtva várja a világ – részben azért, hogy milyen műsorral készül majd a sztár, másrészt pedig azt találgatják, vajon mennyit mutat majd meg vékony alakjából a show keretein belül.

Való igaz, hogy a fiatal híresség büszkén mutathatja meg vonalait, hiszen korábbi súlyproblémái megszűntek. Ezt elmondása szerint egyrészt a helyes táplálkozásnak, másrészt pedig a Pilatesnek köszönheti. Az edzések rendszeres beiktatása után nemcsak fittebb és erősebb lett, hanem javult a testtartása, és hasizmait is még szuperebb formába hozta.

Emellett a kardió edzések nagy rajongója is, ezért a heti 5-6 alkalommal beiktatott Pilates órák után valószínűleg önszorgalomból még bicajozott, úszott, futott vagy lépcsőzött egy kicsit, így adta le az év elején felrakódott kis zsírpárnáit.

Ami pedig az étkezést illeti, Miley sokáig az 5 faktoros diéta szerint táplálkozott, melynek értelmében napi öt étkezést iktatott be. Ezek során vitte be szervezetébe a rostokat és ballasztanyagokat, fehérjéket, vizet, kevés zsírt és szénhidrátot.

miley2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

De étrendjében némi változtatásra kényszerült, amikor kiderült róla, hogy laktózérzékeny, vagyis az elfogyasztott tejben lévő tejcukor nem szívódik fel szervezetében. Ez számos egészségügyi problémához vezethet, ha nem ismerik fel időben, de Miley-nál komoly gondok szerencsére nem jelentkeztek.

Mindössze annyi történt, hogy a korábban megszokott dolgok helyett laktózmentes termékeket vásárol, melyek ízét olykor még jobban is élvezheti a hagyományos ételek-italokénál. „Nagyon megszerettem ezeket, és örülök, hogy így is teljes életet élhetek” – nyilatkozta korábban.

Persze nem Miley-ról beszélnénk, ha nem lenne néhány egészségtelenebbnek számító kedvenc étele is. A színész-énekesnő szívesen majszol tökös pitét, gumimacikat, cukorkákat vagy ananászos pizzát, de jól tudja, hogy ezekkel nem eshet túlzásba. Ezért mindig tart magánál egy kis zacsiban kesudiót, amivel csillapíthatja a rátörő éhséget két étkezés közt.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X