Főoldal > AKTUÁLIS > Jennifer Lopez alul semmiben domborít

Jennifer Lopez alul semmiben domborít

diétafogyásfogyókúragasztroJennifer Lopeztáplálkozás
0

Írta: and

Jennifer Lopez már sok-sok éve él és dolgozik a show bizniszben, de még mindig tud meglepetést okozni. A 44

Jennifer Lopez már sok-sok éve él és dolgozik a show bizniszben, de még mindig tud meglepetést okozni. A 44 éves világsztárt nemrég érdekes szerelésben kapták lencsevégre – fehér, hosszú ujjú body-ban és ugyanilyen színű mini sortban állt a kamerák elé, de az összhatás miatt néhány fotón úgy néz ki, mintha alul nem viselne semmit.

Egy brit napilap internetes oldalára felkerült cikk szerint a képek valószínűleg akkor készültek, amikor J. Lo az I Luh Ya PaPi című új dalának klipjét forgatta. A slágergyanús szerzemény szövege sokak szerint elég provokatív, és jó néhány olyan utalást is tartalmaz, amelyek a szexi énekesnő testére vonatkoznak.

„Itt ez a homokóra, neked, bébi, nézd ezeket a lábakat” – énekli a magabiztos világsztár, aki nemcsak a színpadon, fotózásokon vagy videoklipjeiben, hanem a hétköznapokon is nagyon büszke a testére.

„A kemény munka híve vagyok, amit a gyerekeimnek is szeretnék megtanítani. Ezt az elvet követem a mindennapokban, legyen szó akár a karrieremről, akár az egészségem és fittségem megőrzéséről. Tudom, hogy a jó alakot sem adják ingyen, én pedig nem vagyok rest, megdolgozom ezért is” – mondta egy korábbi interjúban.

A híresség elmondása szerint az utóbbi években szinte minden nap edzett. Ezen nemrég annyit változtatott, hogy a mindennapokban inkább arra figyel, hogy teste, lelke és elméje harmóniában legyen egymással, és csak akkor edz igazán keményen, ha úgy érzi, erre szüksége van, és érzi ehhez az erőt magában. 

Egyébként vannak olyan napjai, amikor ő sem kívánja a mozgást, máskor azonban komoly súlyemeléseket végez, vagy éppen kardió gyakorlatokra szánja el magát. Általában ilyenkor felhívja személyi edzőjét, aki tanácsokkal, tippekkel látja el őt, hogy a mozgás jóleső tevékenység maradhasson számára, ne pedig olyasmi, amit kényszerből kezdene csinálni, vagy túlzásba vinne. Ha így történne, és túlerőltetné magát, biztosan nehezebben szánná rá magát újból a sportolásra.

jlo2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Ami az étrendjét illeti, J. Lo kiegyensúlyozott étrendet követ: igyekszik egészséges ételeket a tányérjára tenni. Minden étkezésnél ügyel arra, hogy miből mennyit fogyaszt, így a jó szénhidrátok, zsírok és protein egyensúlyára odafigyel, de irtózik például az előre csomagolt diétás kajáktól. „Sok leveles zöldséget és friss gyümölcsöt fogyasztok, emellett a teljes kiőrlésű kenyér és a csirke- vagy pulykamellfilé is a kedvenceim közé tartozik” – mondta korábban.

Mivel J. Lo is szeretné, hogy ne legyen narancsbőrös, kerüli a szószokat és önteteket, még a light verziókat is, mivel ezek magas nátriumtartalma elősegítheti a kellemetlen hurkácskák kialakulását. Ezen kívül rendszeresen jár masszíroztatni, ami szintén jó megoldás lehet a narancsbőr elkerülése érdekében.

Jennifer és a boldogság titkai

A világsztár állítása szerint ragyogó külseje részben belülről fakad, hiszen boldog, és ezt le sem tagadhatná. „Egyensúlyt szeretnék teremteni a munka és a magánéletem között. Sokat törődöm a gyerekeimmel, a barátommal, az anyukámmal. Odafigyelek rájuk, ahogy magamra is. Igyekszem 8 órát aludni, 2-3 liternyi szénsavmentes ásványvizet elszürcsölni. Emellett nem iszom alkoholt és nem dohányzom” – árulta el egy korábbi interjúban a sztár.

Szeretnél olyan szexin nőies testet, mint J.Lo-é? Akkor hajrá!

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X