Főoldal > AKTUÁLIS > Adele borzalmasan néz ki

Adele borzalmasan néz ki

Adelediétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

A rajongókat nagyon meglepték Adele nemrég készült fotói, melyeken a csodálatos hangú, tö

A rajongókat nagyon meglepték Adele nemrég készült fotói, melyeken a csodálatos hangú, többszörös díjnyertes énekesnő szó szerint úgy néz ki, mintha az otthoni nagytakarítás közepette ugrott volna le a sarki könyvesboltba.

Adele kinyúlt kardigánban, fekete leggingsben, ugyanilyen színű pólóban és Converse-ben lépett utcára, de még az öltözködésnél is kevesebb figyelmet fordított sminkjére és frizurájára – konkrétan semennyit.

Persze nem is arról van szó, hogy bárki elvárta volna a 25 éves világsztártól a teljes smink és kisestélyi viselését, csupán arról, hogy rajongói legalább arra számítottak, hogy tükörbe néz, mielőtt utcára lép. Adele-t viszont láthatóan nem zavarták a kíváncsi tekintetek és a gyorsan felbukkanó fotósok: nem jött zavarba senkitől és semmitől, sőt, végig nagyon is természetesen viselkedett. 

Az egyik brit lap internetes oldalán megjelent fotókat persze a rajongók sem hagyták szó nélkül. Egyesek azt írták kommentbe, hogy inkább meghalnának, mint hogy így lépjenek ki az utcára, mások viszont megvédték a kisgyerekes hírességet: szerintük fontosabb, hogy a fiával foglalkozzon, mint az, hogy kifogástalan külsővel jelenjen meg bárhol – nem mellesleg szerintük arra sincs szüksége, hogy pózoljon a lapoknak.

Ezt támasztja alá az a tény is, hogy tavaly 30 milliót keresett – persze angol fontban – anélkül, hogy egyetlen albumot kiadott volna. Most viszont jó hír a zenéjét szeretőknek, hogy Prince-szel és Phil Collinsszal is készül együttműködésre, de a részletekről egyelőre még megy a titkolózás.

adele2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

„Már elkezdtük a közös munkát – árulta el az idei év elején Phil Collins egy amerikai lapnak. Majd hozzátette – mivel a világtól kissé elszigetelten élek, sokáig nem tudtam túl sokat Adele-ről, de elvarázsolt a tehetsége. Fantasztikus, amit elért. A dalait pedig egyszerűen imádom, bárki tanulhatna tőle.”

Ha stúdióba vonul, a világsztár valószínűleg még kevésbé tud majd figyelni az egészségesebb étkezés betartására, mint most, amikor otthon van másfél éves kisfiával. Az alkotói folyamat során minden bizonnyal gyakrabban kerül a kezébe gyorséttermi koszt, rágcsálnivaló vagy éppen csoki, mint amikor otthon, a saját hűtőjéből választhatja ki, mit szeretne enni.

Az énekesnő egyébként korábban többször próbált tenni súlyfeleslege ellen. 2012 tavaszán bejelentette, hogy vegetáriánus lesz, de ezt talán nem is tudta rendesen betartani, hiszen nem sokkal később kiderült a terhessége. Akkoriban gyakran fotózták őt le gyümölcslével, smoothie-val a kezében, de valószínűleg ezek a dolgok is inkább a babának kedveztek, mintsem hogy az étrendje alapelemeivé válhattak volna – mondjuk más, kalóriadúsabb finomságokat helyettesítve.

Madonna megvédte Adele-t

Sokan sok mindent mondtak már Adele alakjáról és súlyáról, amit egyszer csak megelégelt a pop nagyasszonya, Madonna, és megvédte a fiatal hírességet. „Szörnyű és nevetséges ez az egész. Nem szeretem, ha így beszélnek valakiről. Adele fantasztikus tehetség, és ehhez a súlyának semmi köze. Hagyjátok őt békén” – mondta az ötvenes éveiben járó fitneszrajongó világsztár. 

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X