Főoldal > AKTUÁLIS > Szexi közös fotón pózol Shakira és Rihanna

Szexi közös fotón pózol Shakira és Rihanna

diétafogyásfogyókúrafotógasztroRihannaShakiratáplálkozás
0

Írta: and

Ha Rihannára és Shakirára pillantunk, mindannyiunknak az jut eszébe, hogy milyen gyönyörűek, dögösek

Ha Rihannára és Shakirára pillantunk, mindannyiunknak az jut eszébe, hogy milyen gyönyörűek, dögösek, és mennyire jó a zenéjük. Nos, a két szexi világsztár nemrég összefogott, és közös kislemezt jelentettek meg, Can’t Remember To Forget You címmel, melynek kapcsán egy elképesztően dögös kép is készült róluk.

Az albumborító fotón mindkét énekesnő minimális öltözetben látható. Rihanna fekete, pánt nélküli fürdőruhában fekszik Shakira ölében, aki fekete bikinifelsőben és ugyanolyan színű neglizsében ül, bal kezét barátnője vállára téve.

Mindketten méretes ékszereket viselnek, de míg Rihanna sminkje feltűnő, Shakira természetesebb összhatású make upot választott. A rajongók valószínűleg teljesen odavannak a képért, és egyébként a dal iránt is nagy az érdeklődés: cikkünk születésének pillanatáig 21 millió 200 ezren hallgatták meg a legnépszerűbb videómegosztó oldalon.

Persze a dal mellett sokan arról is beszélnek, hogyan tartja magát ilyen szuper formában a két híresség. Nos, mindkettőjük számára fontos a megjelenésük – színpadi emberekként ez talán nem is lehet másként. Shakira állítólag kicsit túlzásba is vitte a diétázást, amikor megszületett a kisfia – tavaly tavasszal azt beszélték róla, hogy napokig csak folyékony táplálékot fogyasztott, mert minél gyorsabban vissza akarta nyerni a várandóssága előtti vonalait.

Később persze valószínűleg visszatért egészségesebb étrendjéhez, amit kedvenc mozgásformáinak bevetésével egészít ki: Shakira a tánc és a hastánc nagy rajongója, amikkel – a mozgás intenzitásától függően – akár 400 kalóriát is elégethet óránként.

shakiria2.jpg ()Mivel mindig is fontos volt számára az egészsége, az énekesnő nem iszik alkoholt, nem dohányzik, kerüli a gyorséttermi kosztot, a csokoládét és a koffeintartalmú italokat, de a koffeinmentes kávéról nem tud lemondani. Emellett ügyel arra, hogy eleget aludjon, és nemcsak testileg, hanem lelkileg is feltöltődjön. Ebben sokat segít neki szerelme, Gerard Piqué, illetve most más kisfiuk, Milan is.

Ami pedig Rihannát illeti, a 25 éves híresség nem éppen az önuralom bajnoka, ugyanis hajlamos túlzásokba esni mind a szerelmi életét, mind a finom falatokat tekintve. De barátai, ismerősei szerint már jó úton van afelé, hogy kiegyensúlyozottabban, egészségesebben élhesse az életét, az élvezeteknek mértékletesen hódolva.

Ebben valószínűleg az is segít, hogy végleg lezárta „se veled, se nélküled” kapcsolatát Chris Brownnal, és kicsit tisztábban látja saját magát, igényeit, vágyait. Abban például már biztos lehet, hogy az egészsége megőrzése sok mindennél fontosabb számára.

Ennek érdekében próbál egészségesebben és átgondoltabban táplálkozni, betartja a főétkezéseket, és rendszeresen mozog. Szereti a vízi- és vízparti mozgásformákat, különösen, ha a sport egy kis extremitással párosul. Szívesen száguld a vízen hajóval, motorcsónakkal, de a jet-skizésért és a szörfözésért is rajong. Olykor pedig a levegőbe is emelkedik egy kis kalandot keresve: 2012-ben parasailingezés közben kapták őt lencsevégre a francia Riviérán.

Rihanna Harley Pasternak 5 faktoros diétája szerint táplálkozik, így sok rostot és ballasztanyagokat, fehérjéket, kevés zsírt és szénhidrátot, valamint két-három liternyi szénsavmentes ásványvizet fogyaszt. Nagyon szereti az indiai és thai konyhát, kedvenc sütije pedig a sajttorta, amiből mértékkel ehet – talán ezt a legnehezebb megállnia.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X