Főoldal > AKTUÁLIS > Miranda Kerr nem viselt bugyit

Miranda Kerr nem viselt bugyit

diétafogyásfogyókúragasztroMiranda Kerrtáplálkozás
0

Írta: and

Korábban Naomi Campbell került a figyelem középpontjába azzal, hogy azt nyilatkozta: nyáron egyáltal&

Korábban Naomi Campbell került a figyelem középpontjába azzal, hogy azt nyilatkozta: nyáron egyáltalán nem visel bugyit. Erről talán Miranda Kerr is hallott, aki Naomi szavait tettekre váltotta, és nem húzott alsóneműt a Warner Bros Golden Globe after partijára választott ruhája alá.

Miranda egy gyönyörű, fekete Pucci estélyiben jelent meg az eseményen, ami földig ért, mégsem takart túl sokat a modellből: hátát és egyik combját szinte teljesen szabadon hagyta, és az oldalán alkalmazott láncos megoldásnak köszönhetően vagánynak és szexinek tűnt.

Miranda nem volt hívalkodó vagy udvariatlan ebben az estélyiben, hanem sokkal inkább nevezhetnénk elképesztően dögösnek. Vékony alakját pedig bátran mutathatta meg ebben a ruhában, hiszen továbbra sincs problémája a kilókkal.

Ennek érdekében mindent meg is tesz: egészségesen táplálkozik, és rendszeresen sportol. „A jógát imádom, hiszen nemcsak a testemnek, hanem a lelkemnek is szüksége van rá” – mesélte a 175 cm magas modell, aki a megfelelő étrendet is elengedhetetlenül fontosnak tartja.

„A kisfiam születése után vércsoport-diétával adtam le néhány kilót. Ez nem jelentett lemondást számomra, hiszen csak azzal járt, hogy kevesebb húst ehettem, amit egyébként sem fogyasztok túl gyakran. Ehelyett a bio zöldségek és gyümölcsök híve vagyok, amiből a terhességem alatt és azután is szinte bármennyit ehettem – mondta.

Miranda úgy érzi, ha egészségesen étkezik, az energiája is több. Gyakran kerül spenót, brokkoli vagy avokádó a tányérjára, de néha nem tud ellenállni kedvencének, a sültkrumplinak sem.

miranda2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Néhány hónapja pedig megismerkedett a kókuszolaj áldásos hatásaival, amit immár semmi másra nem cserélne le. „Minden nap négy evőkanál kókuszolajat fogyasztok – salátákon vagy a zöldteámban elkeverve. Egy napot sem bírnék ki nélküle. Nemcsak fogyaszt, hanem a hajra és a bőrre is nagyon jó hatással van” – árulta el.

A fent említett jóga mellett meditációval és aromaterápiával őrzi lelki és szellemi frissességét. Emellett minden nap felsorol öt pozitív dolgot, amik aznap történtek vele. Ezáltal nemcsak elégedettebbnek érezheti magát, hanem az apró örömöknek is jobban megtanul örülni.

Miranda Kerr és az applikációk

A telefonján lévő „Moves” nevű alkalmazással követi nyomon, mennyit mozgott aznap. Másik fitnesz-kedvence a „Squats” app, ami zseb-személyi edzőként funkcionál. Segítségével 10 hét alatt te is elérheted, hogy akár egymás után 100 kitörést is képes legyél végigcsinálni. Jól hangzik, ugye?

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X