Főoldal > AKTUÁLIS > Botrányt kavart Madonna

Botrányt kavart Madonna

diétaegészségfogyókúragasztromadonna
0

Írta: and

Madonnának soha nem kellett a szomszédba mennie egy kis pimaszságért, ám legutóbbi internetes „akci&

Madonnának soha nem kellett a szomszédba mennie egy kis pimaszságért, ám legutóbbi internetes „akciója” tényleg sokaknál kiverte a biztosítékot. Az énekesnő ugyanis 13 éves fiáról, Roccóról tett fel egy olyan képet az internetre, melyen a srácnál egy üveg gin, barátainál pedig egy-egy üveg vodka látható.

A kommentelők persze felháborodtak, hiszen egy általános iskolás srác esetében sokan még a szilveszteri pezsgőspoharat sem töltenék tele, nem hogy egy egész üveg italt kapjon a kezébe. Mások úgy gondolják, a tinik valószínűleg nem ittak az alkoholból – legalábbis nem annyit, hogy bajuk lett volna tőle. Szerintük az egész inkább csak újabb polgárpukkasztás Madonnától, amit nem kell annyira komolyan vennünk.

Megint mások úgy gondolják, a világsztár bármit is csinál, lánya után most már a fia is abban a korban van, hogy csakis a saját feje után megy. Tehát ha inni akar, úgyis fog. Sokaknak pedig az a véleménye, hogy az énekesnő 55 évesen sem viselkedik érett anyukaként.

Ezt támasztja alá Madonna korábbi nyilatkozata is, mely szerint nem elég következetes a gyerekeivel, és nem tudja őket megfelelően fegyelmezni. Két éve például hiába tiltotta meg lányának, az akkor 15 éves Lourdesnek a dohányzást, a tinit mégis lekapták a fotósok, ahogy rágyújt.

A híresség persze próbál jó példát mutatni két saját és két örökbe fogadott gyermekének, főleg azzal, hogy nagyon egészségesen táplálkozik és rengeteget sportol. „Az egész csak időbeosztás kérdése. Bár sok dolgom van, képes vagyok úgy megszervezni a napom, hogy jusson idő evésre, és edzeni” – nyilatkozta a sztár.

Sokan úgy látják, az edzést túlzásba is viszi, így karjai olyan izmosakká dagadtak, hogy akár súlyemelőnek is elmehetne. Személyi trénere szerint viszont szó sincs túlzásba vitt sportolásról. Nicole Winhoffer egy tévéműsorban elmondta, hogy a sztár önfegyelmének, szigorú étrendjének, mozgásnak, kreativitásnak, jó egészségének és sok pihenésnek köszönheti csúcsformáját.

madonna2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Minden nap sportol valamit, kedvencei a jóga, a Pilates, az aerobik, a zumba és a tánc. Ezek mellett az utóbbi években a futást is megszerette, és jó idő esetén Los Angeles-ben, vagy akár tengerparti vakációi során is a homokban kocog. Ezzel nemcsak érdekesebbé teszi ezt a sportot, hanem akár 1.6-szor annyi kalóriát éget, mintha sima terepen futna.

Madonna mindent szenvedéllyel és nagyon komolyan végez, amibe csak belefog, legyen szó akár jótékonysági projektekről, akár edzésről vagy diétáról. Ami az étrendjét illeti, az egészséges élelmiszerekhez, friss zöldségekhez és gyümölcsökhöz való ragaszkodása kedvenc itala, a kókuszvíz szeretetével egészül ki.

Ez nemcsak hidratálja és revitalizálja a szervezetet, hanem még a fogyást is segíti, sportolás után pedig fokozottan ajánlott. Nem véletlen, hogy Madonna mellett számos szexi világsztár is rendszeres fogyasztója, mint például Jessica Simpson, Gwyneth Paltrow, Ellen Pompeo, Courtney Cox, Sienna Miller, Rihanna és Kate Bosworth.

Madonna kedvenc ételei

Az énekesnő korábban elárulta: fontos számára az egészséges életmód, de van pár olyan finomság, amiről nem tud és nem is akar lemondani. Ilyen az eperlekváros pirítós, amivel szívesen indítja a napját. Ezen kívül kedvenc nassolnivalója a friss eper, amiből minden koncertje helyszínén 12 tucatot kér.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X