Főoldal > AKTUÁLIS > Soha ilyen jól nem nézett még ki: Sandra Bullock tündököl!

Soha ilyen jól nem nézett még ki: Sandra Bullock tündököl!

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

A jelenlévők csak ámultak és bámultak, amikor Sandra Bullock megjelent a Gravity tokiói sajtótáj&

A jelenlévők csak ámultak és bámultak, amikor Sandra Bullock megjelent a Gravity tokiói sajtótájékoztatóján, ugyanis a 49 éves színésznő szebb, bájosabb és tündöklőbb jelenség, mint valaha! Az eseményre egy térd alá érő, vörös, Roland Mourier sztreccsruhát választott, amit természetes hatású sminkkel, néhány arany karkötővel és fekete magassarkú cipővel egészített ki.

Sokak szerint épp ezzel a visszafogottsággal érte el, hogy egyszerre tűnt gyönyörűnek, bájosnak és szexinek, míg mások úgy gondolják, Sandrából alapvetően is sugárzik egyfajta derű és nőiesség, ami akkor is ellenállhatatlanná tette volna, ha egy zsákot húz magára.

Megint mások azt mondják, nem lehet véletlen, hogy a színésznő 49 évesen is ennyire jól tartja magát. Azt rebesgetik, új szerelem van a láthatáron, amit a világsztár nemrég egy interjúban cáfolt.

„Ha jönnie kell, majd úgyis jön. Most úgy érzem, nem hiányzik semmi az életemből. De lehet, hogy egy napon majd másképp fogom gondolni” – nyilatkozta, hozzátéve, hogy örökbefogadott kisfiával most teljesnek érzi az életét.

„Louis 3 éves, ami csodálatos életkor. A 4 év pedig azt hiszem, még jobb lesz. Ha bármi történne szívügyek terén, az is jó lenne, de ha nem, akkor is el tudom foglalni magam, hiszen rengeteg a dolgom” – magyarázta.

Sandra a sok teendő közepette is odafigyel magára, sok sporttal és a Zóna diétával tartja magát formában. Ez 40 százalék szénhidrát, 30 százaléknyi protein és ugyanennyi „jó” zsír, amit gyümölcsök, sok zöldség, lencse, bab, teljes kiőrlésű gabonafélék fogyasztásából nyerünk.

sandra2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

„Naponta hatszor eszem, ami rendben tartja a vércukorszintemet” – nyilatkozta korábban. Majd hozzátette: büszke arra, hogy számos kolléganőjétől eltérően ő nem fogyókúrázik, és étkezési zavarai sincsenek – ezek nélkül tudja elérni, hogy alakja sportos és vékony marad.

„Ínyenc vagyok, számomra a koplalás és az önsanyargatás szóba sem jöhetnek” – mondta. Majd azt is elárulta, mit eszik a legegészségesebb napjain. „Általában párolt zöldségeket és barnarizst fogyasztok, vagy grillcsirkét spenóttal” – sorolta.

Sandra nem titkolja, hogy vannak olyan finom falatok, melyeknek sosem tud ellenállni, a mértéktartásra viszont mindig odafigyel. „Imádom a mézeskalácsot, mert illata a nürnbergi gyermekéveimre emlékeztet. Még ma is érzem a mogyoró, a mandula és a citrom ízét a számban” – emlékezett vissza a sztár.

Az édes élvezetekről pedig nem is kell lemondania, hiszen eléggé aktív életet él, így a bevitt pluszkalóriákat mindig gyorsan lemozogja. „Rendszeresen járok kick-boxra, plyometrics ezdésekre, emellett sokat bringázom és futok – mondta. Majd hozzátette – számomra nincs jobb edzés, mint a futás. Ilyenkor teljesen kikapcsol az agyam, és nem gondolok a problémáimra. Csak azt érzem, hogy minden rendben van.”

Sandra és az örök fiatalság titka

Sokak szerint a színésznő rendszeres botox kezelésekkel éri el, hogy arca ráncmentes, ő viszont egész másra esküszik. „Az akupunktúra csodákra képes! Ezzel nemcsak a felgyülemlett feszültséget vezetem le, hanem arcfiatalításra és súlycsökkentésre is kiváló” – árulta el egy korábbi interjúban.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X