Főoldal > AKTUÁLIS > Elfelejtett felöltözni Blake Lively?

Elfelejtett felöltözni Blake Lively?

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Ha rendezvényre vagy különleges gálára hivatalosak, a sztárok nagy része szeret kitenni magá&

Ha rendezvényre vagy különleges gálára hivatalosak, a sztárok nagy része szeret kitenni magáért, illetve a figyelem középpontjába kerülni. Egy mély dekoltázs, egy merészen felsliccelt ruha, egy mutatós kiegészítő vagy egy új partner, és máris mindenki róluk beszél.

Blake Lively viszont egész mással vonta magára a figyelmet: olyan selyem-csipke-tüll ruhában jelent meg egy francia luxus-ékszergyártó cég New York-i rendezvényén, aminek láttán a jelenlévőknek leesett az álluk.

A 26 éves színésznő ugyanis sokak szerint úgy festett a kombinéhatású, fekete-fehér, virágmintás Marchesa ruhában, mintha elfelejtett volna felöltözni. De annak ellenére, hogy mélyen dekoltált volt, illetve alul, a tüll résznél, és oldalt is átlátszott, Blake ruhája sehol sem mutatott többet az illendőnél, vékony alakját pedig remekül kiemelte.

A Gossip Girl, a Vadállatok és a Zöld Lámpás sztárja sokat is tesz ezért a szuper alakért: sokat mozog, és igyekszik átgondoltan étkezni. Asztalára minden napszakban tápláló ételek kerülnek, és az egészséges nasikról sem feledkezik meg.

Reggelire általában zabkását fogyaszt, egy maréknyi fekete áfonyával. Délben csirkét és salátát balzsamecetes öntettel, vacsorára pedig halat és zöldségeket eszik. A desszerteket sem utasítja vissza, de mértéket tart: egy-egy falat édességet vagy fagyit eszik, méghozzá lassan, élvezettel. Ez elég az ízlelőbimbóknak, és nem is jelent túl sok pluszkalóriát.

A kiegyensúlyozott étkezés mellett Blake Acai bogyó kivonatot is rendszeresen fogyaszt. Ez segíti a test méregtelenítését, fogyasztó hatású, és még a haj, meg a bőr egészségéhez is hozzájárul.

blake2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A sztár kedvenc szomjoltója a szénsavmentes ásványvíz, de friss zöldség- és gyümölcsleveket is szívesen facsar magának. Ezzel nemcsak a vitaminbevitelét oldja meg ügyesen, hanem fel is frissítheti önmagát, és egy-egy pohárnyi frissítővel kiválthat egy kis nasit is.

A sportot illetően is legalább ilyen tudatos: Blake heti 4 alkalommal jár konditerembe, ahol 90 perces edzéseken vesz részt személyi trénere irányításával. Általában has- és hátizom-erősítést, valamint az egész testet átmozgató gyakorlatokat végeznek, amit a színésznő egy-egy film előtt speciális edzőtervre cserél.

A Zöld lámpás című mozi forgatása előtt például guggolásokkal, kitörésekkel, fekvőtámaszokkal erősített, amit kardió gyakorlatok követtek. Blake a hétköznapokon is szívesen használja a futópadot, mert úgy érzi, ez is hozzájárul jó erőnléte megőrzéséhez.

Blake és a baba

Nyáron sokat hallhattunk, olvashattunk arról, hogy a híresség és férje, Ryan Reynolds első gyermeküket várják, ám ez a pletyka akkor nem bizonyult igaznak. Azt viszont biztosra vehetjük, hogy nem várnak már sokáig a családalapítással, ugyanis mindketten alig várják, hogy népes famíliában telhessenek a hétköznapjaik. „Nagyon szerencsés vagyok, hogy a párom egy olyan férfi, akinek még nálam is jobb ízlése van. Folyton inspiráljuk egymást” – nyilatkozta párjáról korábban a sorozatszínésznő.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X