Főoldal > AKTUÁLIS > Újabb bombanővel randizik Leonardo DiCaprio!

Újabb bombanővel randizik Leonardo DiCaprio!

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Mínusz 5 kg egy hét alatt! Szőke, vékony, szép arcú, és lehetőleg huszonéves – Leonardo

Mínusz 5 kg egy hét alatt!

Szőke, vékony, szép arcú, és lehetőleg huszonéves – Leonardo DiCaprio ízlése sokak szerint nem változik, hiszen legújabb barátnőjére, Toni Garrnra is illik ez a leírás. A szexi német lány természetesen modell, mint Leo majdnem összes korábbi partnere, és mindössze 21 éves.

A rossz nyelvek persze megjegyzik, hogy a szépség nagyon is emlékeztet minket a sármőr korábbi barátnőire, főleg Bar Refaelire. Ám ezt ők meg sem hallják, inkább élvezik az életet és a napsütéses késő nyári napokat.

Legutóbb például Ibizán, egy luxus jacht fedélzetén kapták őket lencsevégre a lesifotósok. Bár az egyik brit napilap internetes oldala szerint a képeken meglehetősen komorak, aminek talán egy vita vagy nézeteltérés lehet az oka, ismerőseik szerint remekül kijönnek egymással. 

Ennek egyik oka feltehetően az, hogy a Victoria’s Secret modell nem lóg folyton híres pasija nyakán, hanem ha úgy adódik, egyedül is elfoglalja magát. Első közös nyaralásukon például jet skizni ment, ahová Leo nem tartott vele, ám ez a lányt cseppet sem zavarta: vagányan szelte a hullámokat, sőt, a móka hevében fel is egyenesedett a vízi járgányon.

A szexi szépségtől láthatóan nem állnak távol a vízi sportok, sőt, úgy tűnik, a bátorságot igénylő, vagányabb, kissé extrémebb mozgásformákat is szereti. „A sport különösen fontos számomra, minden nap futok és nagyon szeretek teniszezni. Ha pedig kevés időm van, akkor inkább sétálok vagy a gyors gyaloglást választom autó helyett” – mondta egy korábbi interjúban.

garrn2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A Calvin Klein, Biotherm, H&M, Mango, Chloé, Donna Karan vagy Ralph Lauren kampányokból, valamint számos magazinból is ismert modell elmondása szerint nem diétázik. Azt viszont megnézi, miből mennyit szed a tányérjára.

„Reggelizni imádok, de néha véletlenül kimarad egy-egy ebéd vagy vacsora. De igyekszem egyre jobban figyelni a rendszerességre, és arra, hogy esténként már ne egyek szénhidrátot” – árulta el régebben.

Mivel a kávét, teát és az egyéb forró italokat nem szereti, Toni néha kólával tartja frissen magát, de igyekszik ebből nem rendszert csinálni. „Ez úgyis csak egy ideig működik, ezért inkább egy kiadós alvásra szavazok” – mondta.

Ami sokak által kedvelt stílusát illeti, a modell elárulta, hogy szereti keverni a drágább és olcsóbb ruhákat. Rendszeresen vásárol például a Zarában, de kedvenc tárgya egy mutatós Chanel táska. Ki tudja, talán Leótól kapta ajándékba…

Toni Garrn szépségtippjei:

A Victoria’s Secret modell nemrég elárulta, hogyan őrzi szépségét. „Szerintem néhány dolgot jó szakemberekre bízni, ezért rendszeresen járok fodrászhoz, kozmetikushoz és masszázsra. Emellett a legjobb tanács, amit profi sminkestől kaptam, de otthon is ki lehet próbálni, az a szempilla-göndörítés. És azt javaslom, a sminklemosásról és a magas faktorszámú naptejről se feledkezzetek meg” – mondta. 

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X