Főoldal > AKTUÁLIS > Légy trendi, akár a sztárok!

Légy trendi, akár a sztárok!

táska
0

Írta: and

Július 10-én, szerdán megjelenik a Wellness magazin legfrissebb száma, amit most trendi strandtáskával is

Július 10-én, szerdán megjelenik a Wellness magazin legfrissebb száma, amit most trendi strandtáskával is megvásárolhatsz. A vidám, nagyméretű, csíkos táskákat két színösszeállításban csomagoltuk a magazinhoz, hogy kiválaszthasd a kedvenced, vagy akár mindkettőt passzinthasd kedvenc ruháidhoz, kiegészítőidhez.

A szupertrendi táskák azonnal a kedvenceiddé válhatnak, és eláruljuk, hogy bizony már a legnagyobb sztárok is beléjük szerettek: hasonló méretű, stílusú kedvenceikkel nem egyszer kapták le őket a fotósok. Nézzük, kiknek jön be leginkább a csíkos maxitáska Hollywoodban, és hogyan teheti a hírességek egyszerűbb szettjeit is egy szempillantás alatt szuperdögössé!

Miranda Kerr és az edzőcucc

Vannak sztárok, akik még az edzőterembe is trendin érkeznek. Ilyen Miranda Kerr is, akinek csíkos táskáját mindannyian szívesen megkaparintanánk, és ezzel még szívesebben járnánk sportolni.

Jessica Alba és a bevásárlás

A kétgyerekes sztáranyukának bizony nemcsak filmszerepek és modellmunkák körül forognak a gondolatai, hanem olykor a bevásárlást is át kell gondolnia. Ha pedig a boltba indul, sosem hagyja otthon ezt a tündéri csíkos táskát – hát nem menő?!

jessicaalba3.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Claire Danes és a városi sikk

A csinos színésznő egy esős napon az egyik fekete, városi szerelését dobta fel egy narancssárga-fekete csíkos táskával. Ugye, te is arra gondolsz, hogy a közelében a rossz idő ellenére is sütött a Nap? 

Nicole Richie és a fekete-fehér

A kétgyermekes híresség nem a színekre esküszik, de abban egyetért velünk, hogy a csíkos fekete-fehéren is trendi. Mi pedig biztosak vagyunk abban, hogy ebbe a táskába akkor is minden szükséges holmi beleférne, ha családjával együtt indulna el kirándulni, vagy a városba. Igazi főnyeremény!

+1 tipp: Feldobnád valamivel hétköznapi szettjeidet? A Wellness csíkos, nagyméretű táskái akkor is jó választást jelentenek számodra, ha egy szürke, farmer-pólós összhatású szettet szeretnél vidámabbá tenni.

taskak2.jpg ()Keresd a nyár elengedhetetlen tartozékát, a Wellness magazin divatos, vidám, színes, csíkos strandtáskáit július 10-től az újságárusoknál, amely a magazinnal együtt mindössze 1190 forintért a Tied lehet. Vidd magaddal nyaralásra, tengerpartra, kirándulásra és persze edzésre is!

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X