Főoldal > AKTUÁLIS > „12 évig néptáncoltam és 6 évig balettoztam” – Gubás Gabival beszélgettünk

„12 évig néptáncoltam és 6 évig balettoztam” – Gubás Gabival beszélgettünk

diétafogyásfogyókúragasztrotáplálkozás
0

Írta: and

Gubás Gabi nemcsak boldog, kiegyensúlyozott anyuka, hanem a Starfactory című musical sajtótájékoztató

Gubás Gabi nemcsak boldog, kiegyensúlyozott anyuka, hanem a Starfactory című musical sajtótájékoztatóján az is bebizonyosodott, hogy rendkívül energikus. A színésznő ugyanis – egy kis ízelítőd adva a darab hangulatából, és karaktere szenvedélyességéből – táncra perdült a sajtótájékoztatón, Koltai Róberttel együtt.

„Nagyon élvezzük a próbákat, jó a csapat, és azt gondolom, ennél jobb nem is kell: azt csináljuk, amit szeretünk, közben pedig jól is érezzük magunkat” – mesélte a színésznő, amikor a rendezvény után interjút adott nekünk.

Gabi egy orosz hölgyet játszik a darabban, Ricsi anyukáját, aki egyengetni szeretné a fia útját. „A karakteremet Borisznak hívják, tehát férfi neve van, és persze orosz akcentusa. A rendező szabad kezet adott nekem a szerep megformálásában, úgyhogy minden szempontból lubickolok ebben – árulta el.

Arra a kérdésre, hogyan sajátította el az orosz akcentust, a színésznő elmesélte: egy orosztanár volt segítségére. „Fordított nekem néhány mondatot, és közben az akcentusa is rám ragadt” – idézte vissza a felkészülés időszakát.

Gabi arról is mosolyogva nyilatkozott, hogy természetgyógyász párjára nemcsak a családi mindennapokban számíthat, hanem várandóssága alatt is segítségére volt – számos tippel, tanáccsal látta el a színésznőt.

gabijo.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

„Ezeket a tippeket, praktikákat, tanácsokat pedig nem tartom meg magamnak, időről időre szívesen megosztom az Anyakanyar.hu olvasóival. Itt írtam például arról, hogy milyen környezetbarát családban élni, emellett recepteket is megosztunk Farkasházi Rékával. Az egyik bejegyzésem pedig arról szól, hogyan méregteleníthetjük szervezetünket egy 3 napos tisztítókúra segítségével” – mondta.

Majd hozzátette: alapvetően a szétválasztó diéta szerint étkezik, melybe természetgyógyász párja tanácsára vágott bele, és melynek segítségével a terhességei során sem kellett az extra kilók miatt izgulnia.

A diéta lényege, hogy egy étkezésen belül nem visz be fehérjét és szénhidrátot a szervezetébe. A különböző ételek megemésztése ugyanis más-más emésztőnedveket igényel, ha pedig egyszerre csak egyféle tápanyagot juttatunk be, akkor nem nehezítjük szervezetünk dolgát azzal, hogy egy időben dolgoztatjuk fel a különböző alkotóelemeket.

Az így megspórolt energiát pedig zsírégetésre, méregtelenítésre használhatja a szervezet – magyarázza a diéta alapkoncepcióját Gabi, aki számára nem igényel különösebb erőfeszítést az egészségtudatos életmód, hiszen természetgyógyász férje mellett ez már mélyen beleivódott a mindennapjaiba.

„Megtanultam kiszűrni azokat az alapanyagokat, amiket mellőzök a főzés során, mint például, a fehérliszt vagy a répacukor. Természetesen a szélsőségeket is kerülöm, nem vagyok elvakult, igyekszem megtalálni az arany középutat mindenben” – mesélte.

Gabi életében a mozgás is fontos szerepet kap. Ma már jól tudja, melyek azok a mozgásformák, melyek beváltak neki, és jól kiegészítik a mindennapjait. „Ezek egyike a tánc, ami mindig jelen volt az életemben: 12 évig néptáncoltam, és 6 évig balettoztam” – árulta el a színésznő.

Fotó: Thália Színház / Kállai-Tóth Anett


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X