Főoldal > AKTUÁLIS > 5 tipp a szuper alakért a világ 2. legszebb nőjétől

5 tipp a szuper alakért a világ 2. legszebb nőjétől

diétafogyásfogyókúrasztártáplálkozás
0

Írta: and

A People magazin minden évben összeállítja a legszebb nők listáját, amit mindig hatalmas várakoz&aacute

A People magazin minden évben összeállítja a legszebb nők listáját, amit mindig hatalmas várakozás előz meg. A képzeletbeli korona néhány éve Gwyneth Paltrow fejére került fel, de a második helyezettről, Kerry Washingtonról is sokan beszéltek. A Django elszabadul című mozi és a Botrány című sorozat sztárjának ugyanis rengeteg rajongója drukkolt, hogy ő lehessen az első, hiszen amellett, hogy nagyszerű színésznőnek tartják, külsejét is 10 pontosra értékelik a 10-es skálán. A híresség ennek ellenére nincs elszállva magától, bár azt elismeri, hogy sokat tesz alakja megőrzéséért. Tippjeivel, tanácsaival most te is javíthatsz berögzült szokásaidon, és fittebbé válhatsz. Hogyan? Csak figyelj, és tanulj Kerry-től!

1. Szoktasd magad rendszerességre!

Eddig össze-vissza ettél nap közben, vagy akkor mentél edzeni, amikor épp időd és kedved volt? Kerry azt javasolja, hogy ennek vess véget. Határozd el magadban, hogy a főétkezéseket mindig betartod, és vigyél magaddal egészséges nasit, például almát vagy némi mandulát, hogy a hirtelen rád törő éhséget csökkenthesd. Emellett nézz ki olyan időpontokat a naptáradban, amikor edzeni fogsz. Ezekhez tartsd magad, és sportolás helyett ne csábulj el mondjuk fagyizni a barátnőiddel.

kerry4.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

2. Szerelem-mozgásformák

Persze sokkal könnyebb tartani magad egy olyan edzésprogramhoz, ahol szinte minden gyakorlatot örömmel végzel. Ezért sokakhoz hasonlóan Kerry is azt tanácsolja, hogy találj egy (vagy több) olyan mozgásformát, amit szívesen végzel. „Ez nálam a Pilates, ez az én szerelmem a mozgásformák világából. Csökkenti a stresszt, ugyanakkor erősebbnek és egészségesebbnek érzem magam tőle. De szeretek futni, ellipszistrénerezni, táncolni és túrázni is” – mondta a színésznő.

3. Megvonás helyett odafigyelés

Kerry nem hisz abban, hogy meg kellene vonnunk magunktól azokat az ételeket, amiket szeretünk és megkívánunk, inkább az odafigyelés és a mértékletesség elveit hangsúlyozza. „Megnézem, mit eszem, és igyekszem piacról vásárolni ahelyett, hogy bevásárlóközpontok kínálatából válogatnék. Ha új helyen járok, szinte biztosan kinézek egy helyi piacra, részben a friss árúk, részben pedig az emberek miatt” – árulta el.

4. Törődj másokkal is!

Kerry nemcsak a saját testi-lelki egyensúlyát tartja fontosnak, hanem azt is, hogy másokért tegyen: a nők elleni erőszakért és a nők egyenjogúságáért is küzd. Te is kitűzhetsz magadnak hasonló célokat, de érdemes kicsiben elkezdeni: gyűjts adományt a rászorulóknak, vagy vállalj önkéntes munkát bármely, számodra szimpatikus szervezetnél. Az ilyesmire mindig szükség van, és az emberek, vagy épp a kutyusok, cicák hálája biztosan boldoggá fog tenni.

5. Bőrápolás és természetvédelem

A színésznő lelkes természetimádó és környezetvédő, ezért mindenből igyekszik környezettudatos, illetve a lehető legtermészetesebb verziókat választani. „Az arckrémekkel is így vagyok: natúr kozmetikumokat használok, melyek természetes alapanyagokkal táplálják és hidratálják a bőrömet, csomagolásuk pedig újrahasznosítható anyagból készült” – mondta.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X